Îmbrăcat în mod adecvat pentru vremea caldă, Kris purta un set de tricou și pantaloni negri care corespundeau unei benzi roșii și albe.

Cu toate acestea, în timp ce antrenorul personal, fără îndoială, și-a ales îmbrăcămintea pentru a-și arăta forma fizică, o altă zonă părea să fie „împachetată” înăuntru.

Între timp, fostul model Katie a optat pentru o pereche de pantaloni de antrenament, un tricou alb și papuci pufoși, scrie The Sun.

Diva Katie Price a declarat că vrea să se căsătorească cu  ei iubit, deoarece acesta este singura ei şansă de a se mai mărita. Ea se roagă practic de acesta să o ceară în căsătorie.
 
Mesajele starului Katie Price către fostul său iubit, Kris Boyson, au devenit publice la câteva ore după ce a fost fotografiată făcându-i galerie la o partidă de fotbal.
 
Katie, în vârstă de 40 de ani, a postat pe contul său de Instagram o serie de mesaje în care îşi declară dragostea pentru fostul său antrenor personal, de 29 de ani. Ea nu îi menţionează numele, însă îi cere iertare public pentru greşeala imensă pe care a făcut-o.

 

Te-ar putea interesa și: