Vedeta l-ar fi înşelat pe Kris Boyson cu un anume Charles Drury. Bineînţeles că distracţia a fost în toi.

În sala de judecată, totuşi, Katie Price a fost reprezentată de avocatul său, cel care a luptat să-i anuleze în instanţă o amendă rutieră.

Katie a recunoscut că nu a oferit informaţii poliţiei legate de şoferul care îi conducea maşina în luna noiembrie şi se poate trezi cu şase puncte puse pe licenţa de condus, alături de alte şase primite pentru o altă contravenţie, din luna iunie. Cazul a fost amânat pentru încă o lună.

În tot acest timp, Katie a fost în staţiunea Med din Marmaris, alături de fostul fotbalist şi afacerist în construcţii, Charles Drury, pe care l-a cunoscut pe Instagram.

Din peisaj a lipsit antrenorul ei personal, Kris Boyson, cel care îi este şi iubit. Chiar şi fără el, toată lumea s-a distrat de minune.

In momentul în care alcoolul a pus stăpânire pe conştiinţa sa, aceasta s-a dus la DJ-ul din club şi i-a înşfăcat microfonul din mână. Aceasta ar fi strigat în gura mare:

„Ştiţi cine sunt? Nu? E fascinant. Îmi place. În Anglia toată lumea ar fi fost cu mâinile pe sus” , a spus fosta iubită a fostului atacant de la Manchester United, Dwight Yorke. De asemenea,  vedeta a avut un mesaj oarecum şocant pentru persoanele aflată în club, la acea oră:

„Dacă aveţi de gând să faceţi sex cu cineva nu vă protejaţi. Nu vă bateţi capul, este mult mai interesant aşa”, potrivit publicaţiei The Sun .