Evenimentul Zilei > International > Katie Hill va demisiona din Congres după ce s-a aflat că are un amant dar şi o amantă
Katie Hill va demisiona din Congres după ce s-a aflat că are un amant dar şi o amantă

Katie Hill va demisiona din Congres după ce s-a aflat că are un amant dar şi o amantă

Katie Hill demisionează din Congres pe fondul unei afirmații potrivit căreia a avut o relații intime atât cu o femeie cât şi cu un bărbat în biroul său.

Site-ul conservator Redstate a publicat mesaje text și fotografii care indică faptul că Hill a fost într-o relație sexuală consensuală cu o persoană de sex feminin și cu un bărbat de sex masculin în biroul său din Congres.

Hill, care este bisexuală, a admis și și-a cerut scuze că a avut o relație cu o femeie, dar a negat orice relație necorespunzătoare cu persoana de sex masculin în biroul său. Hill a spus că aceste afirmații provin de la fostul ei soț, de care divorțează.

Comitetul de etică a deschis recent o anchetă cu privire la afirmația potrivit căreia Hill a fost implicată cu o persoană de sex masculin chiar din biroul său, ceea ce ar fi împotriva regulilor de etică din Congres. Mai mult, Redstate și tabloidul britanic The Daily Mail au publicat, de asemenea, fotografii nud cu ea fără acordul ei. Hill a spus că persoana care le-a distribuit trebuie „pedepsită în măsura legii”, a spus Hill într-un comunicat publicat de buzzfeednews.

A ratat o carieră fulminantă în politică

Hill, 32 de ani, a fost văzută ca o stea în ascensiune în politică. În 2018, l-a învins pe republicanul Steve Knight. În declarația care își anunță demisia, Hill le-a mulțumit susținătorilor și a spus că va continua să lucreze pentru a „învinge acest tip de exploatare la care sunt victime atât de multe femei”.

Nancy Pelosi, a declarat că Hill are „o viziune strălucitoare pentru viitor” și „a adus o contribuție deosebită ca lider al clasei Freshman”, a spus Pelosi într-un comunicat, continuând: „Trebuie să asigurăm un climat de integritate și demnitate în Congres și în toate locurile de muncă”.  Aşa că tânăra femeie cu o carieră politică în ascensiune a distrus totul de dragul amorului uitând prea uşor de povestea lui Bill Clinton şi a sa Monică din Biroul Oval. Tot despre etică era vorba şi atunci…