Evenimentul Zilei > Monden > Kate și William, 10 ani de căsnicie marcaţi cu cele mai frumoase momente din viaţa lor. FOTO
Kate și William, 10 ani de căsnicie marcaţi cu cele mai frumoase momente din viaţa lor. FOTO

Kate și William, 10 ani de căsnicie marcaţi cu cele mai frumoase momente din viaţa lor. FOTO

Kate și William sărbătoresc, joi, 29 aprilie 2021, aniversarea a zece ani de căsnicie, marcând evenimentul cu cele mai frumoase fotografii de pe tot parcursul poveștii lor de dragoste. 
Nunta Ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, a avut loc pe data de 29 aprilie 2011, evenimentul fiind urmărit la vremea respectivă de toată lumea. Kate Middleton și prințul William au împărtășit fotografii împreună marcând cele mai frumoase momente din viaţa lor. Ducele și ducesa de Cambridge, a căror poveste de dragoste a capturat mass-media, sărbătoresc un deceniu de căsătorie pe 29 aprilie.

Momente cheie din căsătoria prințului William și Kate Middleton

Cei doi sunt la Palatului Kensington stând pe o creangă de copac pământ. Kate ținându-și soțul de mână arătând extrem de fericită într-o rochie albastră, în timp ce prințul William îi zâmbeşte.

Fotografiile dulci au fost distribuite înainte de aniversarea a zece ani a cuplului

Inelul de logodnă al ducesei – safirul uimitor de 12k și 14 diamante rotunde purtat odată de mama lui William, prințesa Diana – este văzut pe mâna lui Kate

Wills și Kate s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 într-o ceremonie de la Westminster Abbey care a fost urmărită de două miliarde de oameni din întreaga lume. Cuplul s-a întâlnit pentru prima oară în timp ce studia istoria artei la Universitatea St Andrew, unde prințul a remarcat-o pe Kate în timpul unui spectacol de modă caritabil în care era model.

Wills și Kate au fost fotografiați împreună pentru prima dată într-o excursie la schi la Klosters, Elveția, în 2004, apoi au fost văzuţi iar când și-au sărbătorit absolvirea anul viitor. În 2007, Kate și William s-au despărțit pentru o perioadă scurtă, viitoarea ducesă spunând că „nu era foarte fericită”, dar că a devenit „o persoană mai puternică”.  În anul următor, s-au reunit și au fost văzuți din nou în vacanță.

Prințul William a cerut-o de soţie în 2010, în timp ce perechea era în vacanță în Kenya – folosind inelul mamei sale Diana. Inelul îi aparținea de fapt lui Harry – dar el l-a oferit, altruist fiind, fratelui său mai mare după ce a aflat că Wills era gata să o ceară de soţie pe Kate. Logodna lor a fost anunțată public o lună mai târziu, cu o celebră fotografie portret făcută la Palatul St James.

Anul următor, Kate și Wills au spus „Da”. Nuntă regală a fost urmărită de milioane de oameni

Ducesa de Cambridge a uimit într-o rochie Alexander McQueen creată de Sarah Burton – în timp ce regina i-a împrumutat lui ​​Kate celebra Tiară specială Cartier Scroll.  Tot atunci regina le-a acordat titlurile de duce și ducesă de Cambridge.

Ducesa și-a întâmpinat primul copil, prințul George, în 2013, urmat de prințesa Charlotte doi ani mai târziu. Cel mai mic copil al lor, prințul Louis, s-a născut în 2018.

Kate Middleton și Prințul William, 9 ani de căsnicie: 25 de imagini cu cel mai popular cuplu regal - Divertisment > Stiri - Eva.ro

Un nou documentar al BBC va fi difuzat vineri pentru a sărbători ziua de căsătorie a cuplului. Wedding Royal: A Day To Remember va conține un interviu cu dr. Rowan Williams, fostul arhiepiscop de Canterbury care a căsătorit cuplul, și apoi cu primul ministru David Cameron, relatează The Sun.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.