Evenimentul Zilei > Monden > Kate şi fotografia care dă dureri de cap. Este un semn rău sau o replică pentru Meghan
Kate şi fotografia care dă dureri de cap. Este un semn rău sau o replică pentru Meghan

Kate şi fotografia care dă dureri de cap. Este un semn rău sau o replică pentru Meghan

Poza de familie a ducilor de Cambridge ascunde un mesaj greu de decriptat şi din acest motiv curg interpretările în toată presa britanică.

Duelul fotografiilor de Crăciun între Kate şi Meghan a încins presa şi social media

Nu e uşor să administrezi toate bârfele despre membrii familiei regale britanice. Săptămâna de Crăciun a fost una plină de zvonuri, bârfe şi ilustraţii cu urări care mai de care. Presa tabloidă şi experţii Curţii, care nu mai au loc de ei, au făcut o disecţie a fotografiilor care, în ultimele ore au apărut pe conturile de socializare ale lui Kate Middleton şi Meghan Markle.

Acel Rău şi-a băgat coada în toate

Totul pleacă de la poza de familie a lui Kate şi William care a suscitat mult interes, dat fiind că a fost publicată chiar în zilele când presa a vorbit de o criză matrimonială. În realitate fotografia care a fost publicată pe reţelele de socializare spune o poveste dar interpretarea e la liber, cum altfel? Experţii regali spun că aceasta trimite un mesaj precis dacă priveşti cu atenţie poza: Kate dă un răspuns lui Meghan şi Harry. Poza arată copiii într-o idilică ipostază de familie mare, fericită, închegată. Doar că din poză lipseşte Kate Middelton dar este motivată, chiar ea a făcut fotografia.

Kate închide gura bârfitorilor

Tabloidele britanice au ţinut-o într-una că ar fi probleme între cei doi soţi. Dar Kate le-a demonstrat că dincolo de faptul că este o mamă perfectă este o soţie fericită şi iubită de William şi că nimic nu le poate zdruncina căsnicia. Dar gurile bârfitorilor nu se opresc şi spun că frumoasa Kate a dorit să publice această poză pentru a-i răspunde lui Meghan la urări. Şi anume… că Meghan a ales să petreacă Crăciunul în Canada departe de familia regală şi de tabloide, în timp ce ea, Kate, nu are nevoie să fugă, ea este în relaţii bune cu toată lumea şi că este fericită în sânul Familiei Regale. Oare aşa o fi?