Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de catifea albastru închis, iar pe cap a purtat tiara prinţesei Diana. La eveniment au lipsit Meghan şi Harry.

Tiara Dianei a strălucit pe capul lui Kate

Chiar arăta ca o regină la recepția corpului diplomatic din Regatul Unit, care are loc în fiecare an la Palatul Buckingham. Kate a ales să poarte tiara Lover’s Knot, preferata prinţesei Diana. Cândva a purtat-o şi Camilla. Tiara este alcătuită din diamante, perle rotunde și în formă de lacrimă și se potrivea perfect cu aspectul lui Kate. Era splendidă în rochia lungă de catifea albastru închis din colecţia Alexander McQueen. Pe lângă tiară, Kate a ales cercei și un colier din argint. Zâmbind ca întotdeauna, soția lui William s-a alăturat reginei pentru a face onorurile.

Tiara reginei Elisabeta a II-a

Minunata tiara „Vladimir“ bătută în smaralde și diamante a fost combinată de către regina Elisabeta a II-a cu un colierul masiv și cercei. Tiara „Vladimir“ a fost vândută de către Marea Ducesă Elena Vladimirovna a Rusiei reginei Maria, în 1921, pentru 28 de mii de lire sterline.
Din păcate, Meghan Markle a ales să petreacă departe de Casa Regală perioada din preajma sărbătorilor de Crăciun. Împreună cu Harry şi fiul lor Archie au plecat în Statele Unite ale Americii, mai precis în California la mama sa Doria Carlos Ragland.

Sursa foto: corriere.moda.