Evenimentul Zilei > Monden > Kate Middleton a salvat imaginea monarhiei. Fotografie de excepție
Kate Middleton a salvat imaginea monarhiei. Fotografie de excepție

Kate Middleton a salvat imaginea monarhiei. Fotografie de excepție

Kate Middleton și Megxit au ajutat la vindecarea relației deseori dificile a prințului William și a tatălui său, prințul Charles.

A fost o vreme când relația dintre prințul Charles și fiul său mai mare îi îngrijora pe britanici, pe membrii familiei și pe angajații de la Palat, dar Kate Middleton a salvat imaginea monarhiei. Acum am aflat povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William.

De exemplu, dezaprobarea sa cu privire la comerțul ilegal cu animale sălbatice l-a determinat să îndemne, într-un acces de furie, ca Royal Collection să scape de cele 1.200 de articole de fildeș deținute. El a crezut că, dacă ar fi distruse acestea, s-ar da un mare exemplu public în lupta împotriva braconajului de elefanți.

Charles a înțeles idealismul fiului său, dar a rezistat. Era convins că marea colecție de artefacte a Familiei Regale este o parte de neșters a istoriei. În colecție se găsește și un tron ​​de fildeș care a aparținut Reginei Victoria.

Charles și William fac o imagine bună monarhiei

În timpul unui schimb franc de opinii, se pare că i-a spus lui William că este „naiv” și l-a mustrat pentru comentariile sale publice. Au mai fost și alte episoade. Apoi, în ultimii doi ani, cei doi au devenit mult mai apropiați. Legătura lor mult mai puternică, scrie Daily Mail.

În parte, acest lucru este firesc pe măsură ce îmbătrânesc.  Ei își realizează valorile comune – un actual prinț de Wales și succesorul său – în protejarea monarhiei.  Dar, de asemenea, a fost o necesitate, deoarece instituția a suferit lovituri în reputația sa. Iar cei doi au devenit primii care trebuiau să dea un bun exemplu. Și să facă o imagine bună, publicului.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.