Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini filmate cu camera ascunsă la Kanal D. Cum se desfășoară „audițiile” pentru o celebră emisiune? Andreea Mantea, în primplan – Foto
Imagini filmate cu camera ascunsă la Kanal D. Cum se desfășoară „audițiile” pentru o celebră emisiune? Andreea Mantea, în primplan – Foto

Imagini filmate cu camera ascunsă la Kanal D. Cum se desfășoară „audițiile” pentru o celebră emisiune? Andreea Mantea, în primplan – Foto

Un nou scandal stă înceapă la Kanal D după ce mai multe fotografii făcute cu camera ascunsă au apărut pe internet. Andreea Mantea se află față în față cu potențialele concurente pentru emisiunea pe care o moderează.

Primul sezon de la „Puterea Dragostei”, emisiune prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, care și-a câștigat un loc aparte în inimile românilor, se apropie de final. Iar recent a avut loc castingul pentru sezonul 2.

Zilele trecute a avut loc castingul pentru cel de-al doilea sezon de la “Puterea Dragostei”. La întâlnirea importantă a participat și Andreea Mantea, care a încercat să afle motivele pentru care tinerii își doresc să vină la show-ul moderat de ea, dar și ce mentalitate au, scrie Cancan.

„Mai spune-ne o dată de ce vrei să vii la această emisiune”, a spus vedeta de la Kanal D pe o brunetă care vrea să se numere printre concurenții de la „Puterea Dragostei”, al doilea sezon.

„Îmi doresc să îmi găsesc jumătatea, să îmi fac o relație. Eu nu aș fi ca Deni și Ștefania (n.r.: doi dintre concurenții de la «Puterea Dragostei»). Adică, ei erau împreună, dar nu mai voiau să stea, dar: «Hai, totuși să mai stau puțin» – nu era o…”, a mărturisit tânăra care a fost filmată cu „camera ascunsă” din spate, având în vedere că după casting, membrii staff-ului cunoscutei emisiuni se întâlnesc și se consultă în legătură cu participanții celui de-al doilea sezon de la “Puterea Dragostei”.

„Adică, dacă ți-ai găsi o relație, ai rămâne până la finalul competiției sau ai zice că ți-ai atins scopul și vrei să pleci?”, a mai întrebat-o Andreea Mantea.

„Aș rămâne dacă aș fi votată de public”, a răspuns tânăra care își dorea să intre în casa de la „Puterea Dragostei”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.