Evenimentul Zilei > Actualitate > K.O. la metrou! A vrut scandal şi a fost doborât de un pumn fulgerător. Video
K.O. la metrou! A vrut scandal şi a fost doborât de un pumn fulgerător. Video

K.O. la metrou! A vrut scandal şi a fost doborât de un pumn fulgerător. Video

Un scandalagiu care a şicanat pasagerii la metrou şi-a găsit naşul pe una dintre liniile principale ale reţelei din Londra.

Un incident care a început la metroul din Londra cu violenţă verbală s-a terminat din senin cu o lovitură devastatoare.

Un bărbat alb în vârstă de aproximativ 40 de ani i-a şicanat şi i-a provocat pe ceilalţi pasageri prin comportamentul său marcat de numeroase remarci rasiste.

Aşa cum se poate auzi pe înregistrarea încărcată de jurnaliştii britanici, individul spune la un moment dat: „Aceasta este casa mea și voi toţi vă întoarceţi!”

La un moment dat, bărbatul care nu purta mască de protecţie pe faţă se adresează unui grup format din mai mulţi bărbaţi de culoare.

„Sunteți animalele mele de companie”, le-a spus acesta sâmbătă după-amiază, într-un tren de metrou care circula pe una dintre liniile centrale.

Când a văzut o femeie de culoare, care îl şi filma, individul a strigat: „Oh, Dumnezeule, ești neagră!” „Ce ar trebui să însemne asta?”, a fost replica celei vizate.

Aceasta a fost şi clipa în care a intervenit un alt pasager: „Nicio singură persoană din tren nu vrea să audă gunoiul care îți iese din gură. Dezgustător!”.

Ulterior, agitatorul a început să se legene şi să cânte „sunt mai inferiori decât noi”. În plus, el a repetat: „sunteți animalele mele de companie”.

Un pasager furios i-a sugerat că ar fi cazul să se potolească: „Nu este amuzant să fii rasist.”

Bărbatul a început apoi să strige „violență”, ceea ce a determinat o femeie să-l acuze că este un „gunoi EDL”, cu referire la Liga de apărare engleză.

Bărbatul a strigat: „Nu mă asociez cu gunoiul EDL.” Replica femeii: „Ești mai rău decât ei atunci!” „Da!”, a spus scandalagiul.

A urmat înjurarea şi jignirea celei care a avut curajul să-l înfrunte şi să-l compare cu cei din EDL: „F**k off c*** face!”

În timp ce trenul se îndrepta spre stația Bank, bărbatul a gesticulat spre trei bărbați negri chiar când aceştia se ridicau de pe scaunele lor.

Apoi s-a aşezat în fața grupului, dar n-a mai apucat să facă niciun gest din cauză că unul dintre cei trei l-a lovit fulgerător în plină figură.

Pumnul a fost atât de puternic şi bine plasat, încât scandalagiul a fost făcut K.O. şi a căzut pe podeaua trenului de metrou.

Unul dintre cei trei bărbați a strigat: „Ce? Idiotul dracului!” Un purtător de cuvânt al Poliției britanice pentru transporturi a declarat pentru Sun Online:

„Am aflat despre existenţa celor două videoclipuri de pe rețelele de socializare care arată un incident pe un tren de metrou al liniei centrale pe 15 august.

Ancheta este în curs, iar orice martor sau oricine are informații este rugat să contacteze BTP, prin mesaje la 61016 sau apelând la 0800 40 50 40, citând referința 167 din 16/08/20.”

sursa: The Sun

"Not a single person on the train wants to hear that garbage coming out of your mouth. Disgusting."

Posted by The Sun on Monday, 17 August 2020

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: