Evenimentul Zilei > Actualitate > Justin Bieber în LACRIMI după ce a aflat că Selena Gomez s-a INTERNAT la PSIHIATRIE. Foto în articol
Justin Bieber  în LACRIMI după ce a aflat că Selena Gomez s-a INTERNAT la PSIHIATRIE. Foto în articol

Justin Bieber în LACRIMI după ce a aflat că Selena Gomez s-a INTERNAT la PSIHIATRIE. Foto în articol

Justin Bieber a participat la slujba de la Biserica Hillsong fără logodnica sa Hailey Baldwin. După slujbă Justin a plecat în lacrimi după ce a aflat de internarea fostei iubite Selena Gomez la un spital de psihiatrie.

A doua zi, Justin Bieber a apărut în public îmbrăcat dezordonat împreună cu  Hailey Baldwin. Proaspeţii soți ( s-ar fi căsătorit în secret), au fost văzuți într-un Range Rover negru, iar Justin părea că plânge deoarece îşi ştergea ochii în timpul unei conversații aprinse cu Hailey.

Cu câteva zile înainte de internare Selena a vorbit fanilor pe Instagram Live unde a dezvăluit despre depresia sa. "Depresia și anxietatea sunt în viața mea", a mărturisit fanilor săi.  În aceeași perioadă, Justin a declarat că şi-a  unit destinele în secret cu logodnica lui, Hailey Baldwin, după o poveste de dragoste de doar câteva luni.

Gomez avea 18 ani când a început să se întâlnească cu Bieber în 2010.  A fost cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood până când s-au împărțit în 2012, apoi iar s-au împăcat şi în 2017 s-au despărţit definitiv.

Bieber a întrat imediat într-o relaţie cu Hailey Baldwin după "pauza finală" cu Selena, iar perechea s-a căsătorit la doar câteva luni după.  Selena a fost "şocată" atunci când a aflat că fostul ei iubit a cumpărat un conac în luna august celei care astăzi îi este soţie, Hailey Baldwin. A fost aproape de necrezut că îşi poate reface viaţa atât de repede. Presa mondenă speculează că această "căsătorie rapidă" este doar un paravan şi că marea iubire între Justin şi Selena încă există.

Marriage: The couple, who was recently married, had one of their first marital hurdles this week
Troubled: Justin was visibly distraught while he sat with his 21-year-old bride in a large black SUV in California
New wife: Hailey looked concerned for her new husband as she got behind the wheel
Love triangle: Hailey and Justin first got together several years ago and dated briefly while Justin was separated from on again and off again girlfriend Selena Gomez
 
Have faith: After hearing the news, the 24-year-old looked sad as he headed to his weekly services at Hillsong Church
Getting help: According to TMZ, Selena has been hospitalized twice since September and is now at an East Coast psychiatric facility; seen in late Septembert.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.