Prin acest interviu, Victor Ciutacu a mai transmis că Laura Codruța Koveși se ducea la petreceri alături de Sebastian Ghiță, Elena Udrea, Gabriel Oprea sau Alina Bica.

Victor Ciutacu a spus că Florian ColdeaIntervenea prin intermediul lui Sebi Ghiță. Mi s-a transmis că mă roagă frumos, dacă pot, să îmi retrag procesul împotriva Sorinei Matei. M-a rugat Sebastian Ghiță, eu i-am spus, cu toată dragostea, că am luat o decizie și oricât ar încerca să mă convingă am luat o decizie și nu mă întorc (…) Nu a fost o singură dată, de mai multe ori, că la un moment dat l-am întrebat ”Sebi, dar nu te-ai săturat să auzi același răspuns” și el mi-a zis că îl presează Florian Coldea.

Potrivit celor spuse de jurnalist pentru știripesurse.ro, el nu știe ce interes avea Florian Coldea să o scape pe Sorina Matei de un proces.

Asta nu știu, doar ei pot să lămurească. Bine, Sorina Matei poate să spună că ea nici nu știa că Florian Coldea intervenea pentru ea, mă aștept să zică orice. Prima dată când a intervenit Sebastian Ghiță la mine, Sorina era încă la România TV, că noi doi am fost, o perioadă, contemporani în stația asta de televiziune. Am mers mai departe, am câștigat procesul și asta a fost tot. Ce motive avea Florian Coldea, asta numai el știe, eu nu l-am întrebat niciodată”, a precizat Ciutacu.

De interviul cu Florian Coldea, Ciutacu spune că ar fi dispărut. Imaginile video sunt de negăsit în arhivele României TV și ale Antenei 3.

Nu știu ce s-a întâmplat. Nu există nici în arhiva Antena 3, nici pe site-ul SRI. Pe mine m-a sunat Mircea acum vreun an (Mircea Badea n.r.) să mă întrebe dacă nu-l mai am cumva, că vor să-l folosească. L-am întrebat ”ești nebun, păi nu e la voi în arhiva Antena 3?” și mi-a zis că dacă era nu mă mai suna. Eu n-am salvat interviurile făcute de mine pe casete, mai ales că nu era vreo lumină de interviu. Am văzut că și Gâdea a întrebat acum de el și-mi dau seama cam ce răspuns a primit, din moment ce în emisiunea lui a difuzat doar un carton din scriptul acelui interviu. Repet, nu era vreo mare realizare jurnalistică, nu a spus Coldea acolo niște lucruri mărețe sau ne-a dat secrete de stat. Era un interviu realizat parcă prin 2007, după filmul cu răpirea jurnaliștilor din Irak și summit-ul NATO de la București. Coldea era steaua în ascensiune, așa că marea realizare a interviului a fost simplul fapt că apare vedeta, omul care atrăgea toate privirile, spionul care i-a adus pe jurnaliști din Irak. Ce mama dracului s-a întâmplat cu acel interviu și cine a avut interes să dispară…

El a mai precizat că nu știe nimic de dispariția lui Sebastian Ghiță și nici nu și-ar dori să știe.

Nu știu absolut nimic și nici nu îmi doresc să știu. Statul de drept și-ar dori să știu, pentru că la cum a fost în ultima perioadă cu favorizarea infractorului, atâta așteaptă, dar, cu toată dragostea îți spun că nu știu unde e Sebi. Sper că e bine acolo unde e și sper să aibă inspirație și material în continuare că face bine ceea ce face. Faptul că e inculpat fugar nu știrbește cu nimic din dezvăluirile lui. Un om din interiorul lor a început să spună lucruri despre băieți și Sebi Ghiță chiar spune lucruri acum. Sper să o facă în continuare. L-a dărâmat pe Coldea și asta este foarte bine.”

Despre căderea Laurei Codruța Koveși, Victor Ciutacu spune că totul este o ipocrizie, în sensul că șefa DNA mergea “la șprițuri cu băieții” (n.r. inculpații) și după aceea, nu a mai vrut să vorbească cu ei.

Ipocrizia Codruței nu are limite. Să ne spui că tu nu discuți cu inculpații fugari, după ce mergeai la șprițuri cu ei, după ce ai stat la mese cu ei, asta zic eu că este ipocrizie. Doar eu știu cel puțin trei chefuri la care Kovesi a participat alături de inculpatul fugar Ghiță Sebastian, le-am dat și la televizor. Unul dintre ele a fost la ziua lui Gabriel Oprea, în K2. Kovesi a participat și a băut șprițuri cu băieții ăștia, dar și cu inculpații Elena Udrea, Alina Bica, Dorin Cocoș sau Niro. Al doilea chef mare de tot a fost la nunta fetei lui Gabriel Oprea. Aici a participat și Sebi, dar și alți inculpați celebri. Oamenii ăștia se știau între ei, că lumea nu e împărțită în alb și negru, e cenușie rău de tot. Că ei toți au depins ulterior de Kovesi, care are cătușele, asta este altceva, dar să nu ne spună nouă zeița anti-corupție că n-a fost la paranghelii cu inculpații