Editura Evenimentul si Capital

O JURNALISTĂ cunoscută S-A SINUCIS. A PLECAT DIN EMISIUNE şi... Detalii şocante. Breaking news în media

Autor: | | 1 Comentarii | 12578 Vizualizari

Vicki Archer, prezentatoare la postul de radio BBC, s-a spânzurat după ce a plecat la jumătate emisiunii pe care o prezenta, declarând că „avea nevoie de o pauză”.

Jurnalista în vârstă de 41 de ani, mamă a trei copii, modera emisiunea „Shropshire”, difuzată în intervalul orar 15:00 – 19:00, împreună cu Adam Green. În jurul orelor 17:00, aceasta a părăsit brusc studioul. Pentru a își justifica plecarea bruscă, Vicki Archer le-a spus colegilor că este supărată, scrie The Sun.

Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost găsit de către tatăl ei vitreg, la doar câteva ore după ce a părăsit emisia. Inițial, acesta se dusese acasă la fiica lui pentru a repara un aragaz. După ce a bătut la usă și nimeni nu i-a răspuns, acesta a intrat pe fereastră și făcut descoperirea macabră. Acesta a încercat să o resusciteze până au ajuns paramedicii, însă efortul său a fost în zadar.

Se pare că în urma divorțului tumultuos prin care trecuse, Vicki a mai avut alte două tentative de sinucidere. De asemenea, ea ar fi suferit de depresie. Cu numai câteva zile înainte de acest gest disperat, în cadrul emisiunilor sale, ea a adus în discuție subiecte precum demoni interiori și probleme de sănătate mintală.

De asemenea, jurnalista a făcut publice numerele de telefon ale unor persoane care se ocupă cu ajutorarea semenilor și a scris că „Bârfele sunt rareori bune, pozitive sau încurajatore”

Doliu URIAS in lumea filmului! S-A STINS in urma cu putin timp... Vestea a fost un SOC pentru TOTI

Pagina 1 din 1