Evenimentul Zilei > International > Julia Roberts și Denzel Washington, protagoniștii unei noi producții incendiare Netflix
Julia Roberts și Denzel Washington, protagoniștii unei noi producții incendiare Netflix

Julia Roberts și Denzel Washington, protagoniștii unei noi producții incendiare Netflix

Netflix va produce un thriller incendiar denumit "Lasă lumea în urmă" (Leave the World Behind).

Două din cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood, Julia Roberts și Denzel Washington vor juca într-un thriller incendiar, produs de Netflix .

Filmul se va numi „Leave the World Behind” ( Lasă lumea în urmă) și va fi o ecranizare a romanului lui Rumaan Alam.

Fimul tratează teme fierbinți

Producătorul și regizorul Sam Esmail, celebru pentru fimele „Mr. Robot” și „Homecoming” va fi regizorul filmului. De asemenea el va scrie și scenariul adaptat.

„Leave the World Behind ” reprezintă o poveste despre două familii care nu se cunosc.  Ele sunt nevoite să-și petreacă împreună un weekend, într- un colț îndepărtat din insula Long Island, la sfârșitul căruia apar o serie de probleme. Julia Roberts va interpreta rolul unei mame care închiriază o casă, iar Washington îl va interpreta pe proprietarul imobilului.

Filmul abordează teme complexe, cum ar fi paternitatea, relația dintre copii si părinți, diferențele de clasă, și relațiile dintre rase. Un alt subiect abordat este imodul de remodelare a relațiilor umane în timpuri de criză.

Washington și  Julia Roberts au mai jucat , în 1993, în thrillerul ” The Pelican Brief”, adaptat după un roman al lui John Grisham, în timp ce Julia lucra împreună cu Sam la Amazon Homecoming.

Toți trei vor fi producători în cadrul noului proiect,  Sam cu Chad Hamilton și Esmail Corp și Julia cu Red Om Films, potrivit thesun.co.uk. 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: