Evenimentul Zilei > Justitie > Judecătorul Dănileț își dă din nou în petic. Cântă și dansează grotesc pe o melodie de grădiniță
Judecătorul Dănileț își dă din nou în petic. Cântă și dansează grotesc pe o melodie de grădiniță

Judecătorul Dănileț își dă din nou în petic. Cântă și dansează grotesc pe o melodie de grădiniță

Cristi Vasilică Dănileț, fost membru al Consiliului Suprem al Magistraturii s-a dat din nou în petic. Judecătorul, o controversată figură din lumea justiției, apare într-o înregistrare în care cântă și dansează pueril, în fața mai multor oameni, care îl acompaniază. Secvențele s-au viralizat imediat în mediul online.
În respectiva filmare, Dănileț cântă forte entuziast, pe un text destinat cel mai probabil preșcolarilor, în timp ce se învârte ca un titirez, într-o formă grotească de un așa-zis dans. Mai mult, pe chipul său se citește satisfacția, întrucât cei câțiva „spectatori” sunt mișcați de giumbușlucurile prostești executate cu abnegație de distinsul judecător.
Și personajul nu este la prima ispravă de acest fel. Nonșalant, Cristian Dănileț își continuă acțiunile de adolescent întârziat, stârnind hohote de râs. Tragic este însă că acest individ se joacă cu destinele oamenilor. Ce prestanță poate să mai aibă atunci când bate cu ciocănelul pentru a da vreo decizie judecătorească.

Iată că atunci când lumea lui Cristi Dănileț tocmai fusese pusă pe „hold” după teribilul filmuleț în care se afla în piscină făcând scheme de karate sau karate pe plajă, aceasta s-a reactivat. După o zi plină de probleme juridice, pe care sigur le-a rezolvat în interesul oamenilor – mai ales că Justiția e unul din domeniile care merg perfect în România – Cristi Dănileț a decis să joace și șotron, un joc adecvat copiilor până în 12 ani. Cu indulgență.

Cunoscutul judecător are o mulțime de fani pe Instagram, TikTok și Facebook, dar aceștia se împart între comentarii admirative sau ironii fine. Asta și pentru că acțiunile sale le provoacă.

De la Bruce Lee până la Keanu Reeves e un singur pas

Judecătorul, care în septembrie se compara cu Keanu Reeves, nu a spus dacă se vedea un  John Wick (n.r. personaj interpretat de actor în ultima serie). Până atunci, a reușit doar, cu o perseverență demnă de orice erou, să își promoveze manualul „Elevul și legea‟, cu care se fotografiază in toate ocaziile. În decembrie a postat pentru fani o urare glumeață dar abilitățile sale poetice  au fost comparate de fani cu părerea pe care chiar Dănileț o avea față de Tudorel Toader pe teme juridice.

Fostul membru al Consiliului Suprem al Magistraturii are deja aproape 10.000 de urmăritori pe Instagram, în timp ce pe TikTok doar câteva sute. Dar perseverează și postează constant imagini cu fel de fel de glumite infantile.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: