Evenimentul Zilei > Justitie > JUDECĂTORII AU DECIS ce se va întâmpla cu un CĂLUGĂR OBSEDAT care a întreţinut RELAŢII SEXUALE cu un bărbat, deşi cunoştea că este BOLNAV DE SIDA
JUDECĂTORII AU DECIS ce se va întâmpla cu un CĂLUGĂR OBSEDAT care a întreţinut RELAŢII SEXUALE cu un bărbat, deşi cunoştea că este BOLNAV DE SIDA

JUDECĂTORII AU DECIS ce se va întâmpla cu un CĂLUGĂR OBSEDAT care a întreţinut RELAŢII SEXUALE cu un bărbat, deşi cunoştea că este BOLNAV DE SIDA

Fostul călugăr care a avut relaţii sexuale cu un alt bărbat fără să-i spună că are SIDA a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Magistraţii l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Nicolae Sima pentru infracţiunea de tentativă la transmiterea sindromului imunodeficitar SIDA.

Decizia vine după ce în noaptea de 07 spre 08 noiembrie, Nicolae Sima, persoană infectată HIV/SIDA, a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu un bărbat, într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, fără să- i spună că este bolnav.

"Inculpatul Sima Nicolae ştia din anul 2012 că este infectat cu virusul HIV, iar din luna august 2012 este în evidenţa Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa ca persoană infectată HIV/SIDA", se arată în rechizitoriul procurorilor, conform Mediafax.

Nicolae Sima din Medgidia a mai avut probleme cu legea şi în 2012, când ar fi plătit doi adolescenţi, de 14 ani şi 17 ani, să întreţină relaţii sexuale orale cu el.

Din 26 ianuarie 2012, Nicolae Sima a fost stareţ al Mănăstirii cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" şi "Sfinţii Ierarhi Nicolae şi Bretanion" din localitatea 23 August.