Evenimentul Zilei > Justitie > Judecătoarea Lupea îl face cu ou și cu oțet pe Bogdan Mateescu. “S-a transformat într-un pârâcios pe banda a foștilor “colegi și pretini.“
Judecătoarea Lupea îl face cu ou și cu oțet pe Bogdan Mateescu. “S-a transformat într-un pârâcios pe banda a foștilor “colegi și pretini.“

Judecătoarea Lupea îl face cu ou și cu oțet pe Bogdan Mateescu. “S-a transformat într-un pârâcios pe banda a foștilor “colegi și pretini.“

S-a transformat din prinț în broscoi! Judecătoarea Adina Lupea îl acuză pe Bogdan Mateescu de o schimbare îngrijorătoare după ce a ajuns președintele Consiliului Superior al Magistraturii.

Adina Lupea și-a spus oful pe pagina personală de Facebook după schimbarea lui Bogdan Mateescu. Aceasta a declarat că nu mai vede băiatul bun de la începutul carierei.

Bogdan Mateescu, încolțit de doamna judecător

„Veste bună, foarte bună în prag de toamnă.

În sfârșit, și Madalina Elena Dardeci, colega și amica mea, a scapăt de cercetarea disciplinară. După mine și Adriana Stoicescu.

Și după o altă colegă, care l-a sprijinit deasemenea pe Mateeescu, proactiv, să ajungă unde e azi. Vremelnic președinte a CSM. RIDICAT vremelnic dintre noi care pretindeam că avem experiențe la oameni, sprijinit la revocări și în alegerile la CSM, partenerul nostru de idei, chefuri cu lăutari, mese, simpozioane, adică simpaticul domn judecător tânăr și asumat, s-a dovedit a fi altceva.

Cum a ajuns la putere, a înfierat cu manie proletară aproape orice coleg, din orice tabără. Băiatul serviabil și bonom și carismatic s-a transformat într-un pârâcios pe bandă a foștilor “colegi și pretini“. A reușit într-un an să ne terorizeze cu inventate abateri disciplinare aproape pe toți care i-am fost sprijin și prieteni, ani de zile. Că a ajuns șef.

Trista șefie din care mai are vreo doua luni.

Iar acum, la final, când tragi linie, cu ce te-ai ales Bogdan? Că puterea pleacă de la tine…am plecat și noi și ai rămas singur cu vanitatea ta și cu actele tale de dreptate din care nici măcar IJ nu a înțeles nimic “, a transmis Adina Lupea pe Facebook.

De la ce a pornit scandalul?

Nu este pentru prima oară când judecătorul Adina Lupea pune tunurile pe Bogdan Mateescu . Aceasta a mai transmis câteva mesaje acide pentru președintele Mateescu, în urmă cu doar câteva luni.

„Nu vreau să mă leg de niciun eveniment în desfășurare, dar mă întreb dacă sesizarea nu aparținea președintelui CSM, era mai repede soluționată? În final, voi apela la bun-simţ și la căile legale.

Sunt eu ADL un factor căruia trebuie să îi transmită cineva ceva sau de ce nu beneficiez de termenele în care în mod normal se soluționează o astfel de sesizare? O să revin cu o nouă cerere pentru Inspecție.Nu de alta, dar intru și eu în vacanță și nah, cum eu nu îmi bat joc de justiţiabili, am pretenția să nu își bată nici de mine cineva joc. Doar pentru că sunt Adina Lupea și am vorbit când și când!

Inspectorii judiciari sunt și ei magistrați. Nu le-aș dori să se afle în situația mea. Dacă în 5 luni nu au formulat o acuzație, mă aștept la o clasare. Dacă au formulat-o după 90 de zile, fără să fiu audiată, avem o problemă. Îmi pare rău, dar nu mi-ați lăsat altă cale!”, a dezvăluit Adina Daria Lupea în urmă cu câteva luni.