Evenimentul Zilei > Monden > Jorge, ce fotomodel ai!… La 18 ani, e „forță” pe Instagram!
Jorge, ce fotomodel ai!… La 18 ani, e „forță” pe Instagram!

Jorge, ce fotomodel ai!… La 18 ani, e „forță” pe Instagram!

Cunoscutul cântăreț Jorge are o fiică de 18 ani care face ravagii pe rețelele de socializare.

Adolescenta arată de-a dreptul senzațional, dar apropiații spun că nu frumusețea ei frapează, ci faptul că este o fată foarte cuminte, ascultătoare și care învață bine!

Pasionată de make-up și vlogging, fiica lui Jorge are planuri mari – își dorește să meargă la studii în Statele Unite ale Americii, la Miami. Chiar Jorge a recunoscut despre asta la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv: „Angajați-mă în cât mai multe proiecte, ca să am bani de facultate”.

Despre relația cu fiica sa, Jorge a spus doar atât: Nu ne-am contrat niciodată”.

La rândul ei, Ilinca, fiica lui Jorge, se caracterizează drept „un adolescent foarte cuminte față de alții, sunt ascultătoare și învăț”.

Pe Instagram, Ilinca are aproape 8000 de admiratori, mulți dintre ei spunându-i că este frumoasă și posedă calitățile unui model de succes.

Pe perioada stării de urgență, Jorge și-a dus familia departe de București, într-o cabană din Azuga. Jorge a explicat, într-un video postat pe Facebook că nu a încălcat legea plecând la munte:

„Nu este prevăzut faptul că cetățenii trebuie să rămână la adresa de domiciliu, ci la o locație indicată de ei cu respectarea restricțiilor impuse. Este permisă inclusiv deplasarea cu familia în altă zonă dacă persoanele dețin o casă care le oferă condiții mai bune. Pentru mine ăsta a fost răspunsul perfect, am întrebat și prieteni polițiști. Lumea a început să mă acuze că legea nu e lege pentru toată lumea. Toată lumea e disperata să ia aer”.