Evenimentul Zilei > Economie > Job plătit cu un salariu de 4.500 de euro, oferta săptămânii pe piața muncii. Cerințele angajatorului
Job plătit cu un salariu de 4.500 de euro, oferta săptămânii pe piața muncii. Cerințele angajatorului

Job plătit cu un salariu de 4.500 de euro, oferta săptămânii pe piața muncii. Cerințele angajatorului

Cel mai bine plătit loc de muncă, scos la concurs de un angajator, săptămâna ce s-a încheiat este de product manager pentru o firmă poloneză.

O companie poloneză, specializată în jocuri, caută un product manager căruia îi asigură un salariu lunar de 4.500 de euro. Munca se poate face în regim remote – de la distanță – în proporție de 75%, conform cerințelor impuse de angajator, prezentate de platforma de recrutare bestjobs.

De asemenea, se cere o experienţă de minimum trei ani pe o poziţie asemănătoare, de preferat într-o companie care dezvoltă jocuri sau software. Iar cunoștințele solide de limba engleză sunt absolut necesare.

Un loc de muncă, scos pe piață, la un salariu asemănător, și tot din străinătate, este de manager de fermă zootehnică în Germania. Angajatorul oferă un salariu de 4.000 de euro pe lună. Și aici sunt necesare cunoștințe de limbă, dar și prezența obligatorie la job.

Cele mai bine plătite locuri de muncă din România

În topul celor mai bine plătite locuri de muncă ale săptămânii trecute se află și cele scoase de o clinică medicală privată. Clinica va fi deschisă în Călăraşi şi angajează medici pentru mai multe specialități, de la cardiologie, medicină internă, psihiatrie, oftalmologie, gastroenterologie, la oncologie, radiologie şi medic de laborator. Salariile oferite variază între 2.000 şi 5.000 de euro pe lună.

O firmă de brokeraj credite din Timişoara caută pentru angajare un consultant financiar pe care este dispusă să-l plătească cu 2.000 de euro pe lună, sumă la care se adaugă diverse comisioane.

A crescut cererea de cadre didactice

Pe piața muncii din România a crescut cererea de locuri de muncă în sistemul educațional. Potrivit bestjobs, numărul de locuri de muncă oferite pentru acest sector a crescut cu 30% faţă de lunile iunie şi iulie. Nivelul salariilor în Educaţie sunt aproximativ la fel și în Bucureşti, dar şi marile oraşe, cu un uşor avans de până în 10% pentru Capitală.

Cele mai căutate job-uri de pe piața muncii

În ceea ce priveşte domeniile cele mai căutate, dar şi cele mai ofertante din punctul de vedere al job-urilor, acestea sunt IT / Telecom, vânzări, financiar / contabilitate, marketing şi management.

Potrivit bestjobs, job-ul cu cele mai multe aplicări săptămâna trecută a fost unul de specialist HR, pentru care se cere o experienţă minima. Munca putea fi făcută în sistem remote, iar salariul oferit era de 800 până la 1.000 de euro pe lună.

Peste 180 de persoane şi-au depus CV-ul pentru acest job într-o singură săptămână.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: