Evenimentul Zilei > International > Scandal monstru între Jim Carrey şi Alessandra Mussolini. Foto în articol care lămureşte totul
Scandal monstru între Jim Carrey şi  Alessandra Mussolini. Foto în articol care lămureşte totul

Scandal monstru între Jim Carrey şi Alessandra Mussolini. Foto în articol care lămureşte totul

Twitter-ul s-a încins datorită lui Jim Carrey şi Alessandra Mussolini. Dacă vă întrebați la ce duce fascismul, întrebați pe Benito Mussolini și amanta lui Claretta, a scris comediantul pe social media ataşând şi o caricatură. Iar de aici au sărit scântei între cei doi.

"Nici măcar nu știam că este în guvern, adică în politică. Nu mă deranjează că este în guvern, ci pentru că în mod evident încă îmbrățișează răul" a scris Jim Carrey pe Twitter.

"Ești un bastard" a răspuns Alessandra Mussolini ataţând caricatura postată de actorul american cu scena în care Mussolini cu Claretta Petacci sunt spânzuraţi de picioare.

Comedianul de la Hollywood nu s-a lăsat şi a răspândit încă două desene satirice pe profilul său, revenind însă la adversarul său favorit: președintele american, Donald Trump. Iar celor care îi cer un comentariu despre alegerile din 2020, el răspunde: "Este încă prea devreme, trebuie să mă informez mai bine".

 

 

 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: