Evenimentul Zilei > Monden > Jennifer Lopez, apariţie incendiară. Ce cadou îşi face la vârsta de 50 de ani. Foto în articol
Jennifer Lopez, apariţie incendiară. Ce cadou îşi face la vârsta de 50 de ani. Foto în articol

Jennifer Lopez, apariţie incendiară. Ce cadou îşi face la vârsta de 50 de ani. Foto în articol

Jennifer Lopez sfidează vârsta cu multă uşurinţă pozând aproape goală pentru lansarea parfumului ei. Noile imagini cu ea sunt senzaţionale.

Jennifer Lopez străluceşte într-o rochie elegantă cu spatele gol şi tocuri înalte – sfidând anii – şi intrând cu curaj în afaceri, fâcând publicitate noului său parfum, Promise.

Mamă a doi copii îşi demonstrează abilităţile de a face reclamă noului său produs

J-Lo, care valorează 300.000.000 de lire sterline, a declarat: „Am considerat-o ca pe o oportunitate, cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani”. Bineînţeles că are mirosul afacerilor…Anunţul pentru noul său parfum a venit după ştirea că a jucat gratis în noul ei film „Hustlers”. Senzaţionala Lopez explică faptul că a decis să facă acest lucru „din iubire”.

Jennifer a explicat : „Am făcut-o gratis, dar am şi produs filmul. Exact ca Jenny From The Block- fac ceea ce iubesc”. A fost un an excepţional pentru srrălucitoarea femeie de afaceri: nu numai că a împlinit 50 de ani şi pare din ce în ce mai frumoasă, dar s-a şi logodit cu Alex Rodriguez, iubitul său.

Unele surse au avansat ideea unei posibilităţi de a obţine o nominalizare la Oscar

După ce a vrăjit publicul şi fanii săi pentru rolul stripteuzei Ramona din „Hustlers”, ar avea acestă şansă. În aşteptarea LIV Halftime Show al Super Bowl împreună cu Shakira, din februarie, a adăugat: „Aud că e vorba de o platformă extraordinară şi una din cele mai mari din lume pentru a răspândi orice mesaj pe care vrei să-l transmiţi Simt că este o chestiune formidabilă sa ai două femei de origine latină în fruntea Super Bowl”.