Evenimentul Zilei > Monden > Jennifer Lopez, aflată în braţele lui Ben Affleck, primește o lovitură de grație de la Alex Rodriguez. FOTO
Jennifer Lopez, aflată în braţele lui Ben Affleck, primește o lovitură de grație de la Alex Rodriguez. FOTO

Jennifer Lopez, aflată în braţele lui Ben Affleck, primește o lovitură de grație de la Alex Rodriguez. FOTO

Se pare că despărțirea dintre Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez, după 4 ani de relație și 2 de logodnă, nu încheie aşa de ușor ținând cont de gestul făcut recent de fostul jucător de baseball.

Mai precis, A-Rod a închiriat un conac de 5 milioane de dolari în Bridgehampton în această vară, în timp ce continuă să caute proprietăți de cumpărat în Manhattan și în Hamptons.

Conacul de vară al lui  Alex Rodriguez se află la puțin peste un kilometru de conacul de 10 milioane de dolari a lui Jennifer Lopez  situtat în Water Mill, unde fostul cuplu a petrecut vara trecută cu cei patru copii ai lor.

Alex Rodriguez a stârnit noi zvonuri după ce a fost văzut cu o brunetă atrăgătoare

Fostul logodnic al lui Jennifer a fost văzut vineri seara luând masa cu angajații companiei sale A-Rod Corp la restaurantul Sag Harbor Le Bilboquet. Un martor a spus: „Alex a luat o cină lungă vineri cu două femei și cu nepotul său Nick Silva. O brunetă foarte atrăgătoare de la masă a întors niște capete în restaurantul plin, întrebându-se dacă ea este noua iubită a lui Alex”.

Rodriguez și grupul său, inclusiv Liz Cohen, de la A-Rod Corp, sunt văzuți luând masa la Le Bilboquet.

Dar alte surse spun că bruneta este Liz Cohen, manager de dezvoltare în compania A-Rod Corp și nu sunt implicați romantic.

Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, și grupul său au rămas noaptea târziu în restaurantul cu vedere la portul de agrement Sag Harbor, plecând în jurul orei 23:00, potrivit martorilor.

Printre alții invitați la Le Bilboquet, s-au numărat mogulul PR Ronn Torossian, Honcho Mitch Modell responsabil cu articolele sportive și antreprenorul Mazen Dayem.

Este la doar trei minute de mers cu mașina până la casa lui Jennifer Lopez

Vara trecută, Lopez și Rodriguez, atunci logodiți, au petrecut împreună o parte din sezonul estival la conacul Water Mill pe care l-a cumpărat în 2013. A fost construit pe o suprafață de 8.500 de metri pătrați iar în jur are peste trei acri, cu o piscină mare.

Stânga: Alex Rodriguez a ieșit la New York în vara anului 2021; Dreapta: cântă Jennifer Lopez

Acum, A-Rod a închiriat o casă de 9.200 de metri pătrați, șapte dormitoare și 11 băi, pe 3,9 acri în Bridgehampton. Are o piscină încălzită și spa, cascadă și acces direct la un iaz. El a postat un videoclip pe Instagram unde juca baschet în faţa casei, joi.

Dar cântăreața în vârstă de 51 de ani nu a fost încă văzută în Hamptons în acest sezon de vară. În schimb, a făcut bagajele şi a plecat cu Ben Affleck în Malibu. Un reprezentant al lui  Rodriguez a refuzat să comenteze.

De ce-au despărțit cele două superstaruri

Tabloidele americane scriu că relația dintre Lopez și Rodriguez trecea printr-o perioadă proastă şi că au încercat să își salveze relația atât pentru ei, cât și pentru copiii lor care erau foarte uniții şi petreceau toate vacanțele împreună.

Un apropiat al perechii a spus că: „Relația era în pericol încă de acum trei luni. Au încercat să o salveze pentru copii, dar toată lumea știa că nu va funcționa. Urmau să cumpere împreună un mega-conac, însă nu s-a întâmplat și odată ce au ieșit din afacere toți prietenii lor din Miami și-au dat seama și au știut”.

PageSix au scris că cei doi s-au despărțit din cauza lui Madison LeCroy

În ianuarie a explodat social media despre idila lui Rodriguez, după un post de televiziune a redat detalii despre infidelitatea lui Alex Rodriguez cu Madison LeCroy.

LeCroy a spus că s-a văzut doar prin FaceTime cu Rodriguez, şi că nu s-au întâlnit personal: „El nu și-a înșelat niciodată logodnica cu mine, a declarat LeCroy pentru PageSix.

„Nu vreau nimic rău pentru familia lui sau pentru a mea. Suntem cu siguranță nevinovați în scandalul ăsta. „Scandalul Madison LeCroy a fost motivul pentru care s-au despărțit în cele din urmă. Au existat deja probleme, dar Jennifer a fost într-adevăr jenată de situaţia asta”, a spus o altă sursa.