Cei doi au fost surprinşi îmbrățișându-se și sărutându-se înainte de a coborî de pe o ambarcaţiune de lux. Jeff Bezos, proaspăt divorţat de MacKenzie Bezos, după 26 de ani de căsătorie, îi oferă noii sale iubite spaţiul gol lăsat de fosta soţie, arătând că este o relaţie serioasă, nu una pasageră.
Relația lui Jeff Bezos și Lauren Sanchez pare să meargă de minune după cum arată şi imaginile de mai jos. Cei doi sunt extrem de fericiţi bucurându-se de o plimbare romantică pe stăzile Veneției, vineri, la o zi după ce au fost văzuți la bordul unui iaht de lux printre prietenii săi miliardari.
Mai multe imagini cu cel mai bogat om din lume puteţi vedea AICI:
Comerciant în Veneția: Uimitorul oraș Canals, din nord-estul Italiei, i-a oferit miliardarului și noii sale prietene suficient spațiu pentru a fi afectuos unul cu celălalt în urma divorțului său de la MacKenzie Bezos după 26 de ani de căsătorie
Bezos și Lauren Sanchez călătorește romantic la Veneția în compania prietenilor
Bezos și Lauren Sanchez călătorește romantic la Veneția în compania prietenilor
Bezos, care este cel mai bogat om din lume, l-a îmbrățișat și l-a sărutat pe Sanchez, 49 de ani, vineri, în compania prietenilor lor, Diane von Fürstenberg și soțul ei, Barry Diller, la o zi după ce s-au lăsat să se dezlege în compania celuilalt înainte de a pleca la cină.
Jeff Bezos și Lauren Sanchez călătoreau romantic vineri la Veneția
Jeff Bezos și Lauren Sanchez călătoreau romantic vineri la Veneția
Jeff Bezos și Lauren Sanchez călătoreau romantic la Veneția în compania prietenilor vineri. Cu doar câteva săptămâni în urmă, perechea a fost găzduită în calitate de invitați ai miliardarului David Geffen la bordul iahtului său de 200 de milioane de dolari, bucurându-se de un tur al unora dintre cele mai exotice localități europene alături de producătorul de muzică și o serie de alți invitați de înaltă calitate.

Te-ar putea interesa și: