January Jones îl ascunde pe tatăl copilului ei

January Jones îl ascunde pe tatăl copilului ei

Actriţa refuză să dezvăluie identitatea tatălui băiatului ei, Xander Dane Jones, şi spune că îl va creşte singură.

January Jones, cea care a ajuns cunoscută datorită personajului din "Mad Men", Betty Draper, soţia imatură şi glacială a lui Don Draper, nu seamănă deloc cu personajul ei. A fost încă de la început hotărâtă să fie şi mamă şi tată pentru copilul ei şi acum a oficializat acest lucru. Conform TMZ, Jones a evitat să treacă numele tatălui copilului pe certificatul de naştere al lui Xander. Rândul a fost lăsat gol, trezind mai multe suspiciuni în legătură cu relaţia pe care actriţa de 33 de ani se chinuie de atât de mult timp să o ţină ascunsă.

Copilul ei, Xander Dane Jones, s-a născut pe 13 septembrie. Actriţa a anunţat că este însărcinată în aprilie, moment în care au început să apară şi speculaţiile. Gestul actriţei, care a mai avut în trecut relaţii cu oameni cunoscuţi din showbiz ca Josh Groban sau Ashton Kutcher, a stârnit multe discuţii, iar cei asociaţi de presă cu ea s-au grăbit să nege paternitatea.

Cine poate fi tatăl?

Ne puteți urmări și pe Google News

Matthew Vaughn, regizorul filmului "X-Men: Cei dintâi", a fost printre primii care au făcut asta. Vaughn este căsătorit din 2002 cu Claudia Schiffer. Chiar dacă regizorul a clarificat situaţia, Jones nu a vrut să spună un cuvânt care să trădeze identitatea tatălui. Tabloidele au sugerat că partenerul vedetei ar fi căsătorit, acesta fiind motivul marelui mister, şi tot ei au mai vehiculat nişte nume care ar putea umple golul de pe certificatul de naştere.

Un alt bărbat căsătorit asociat cu January, Bobby Flay, este şi el pe lista potenţialilor tătici. Cei doi se presupune că au avut o aventură, Flay fiind căsătorit cu Stephanie March, actriţa din "Lege şi Ordine: Brigada specială". "Star Magazine" a dat chiar şi detalii despre o petrecere la care aceştia ar fi petrecut foarte mult timp împreună.

Jason Sudeikis, vedeta din "Saturday Night Live" şi "Şefi de coşmar", cel care a fost iubitul lui January înainte ca ea să rămână însărcinată, este şi el pe listă. În luna iunie, la Premiile MTV Movie, a venit şi reacţia din partea lui Sudeikis. Acesta a glumit spunând că "este posibil să fiu tată în curând". Reprezentanţii lui au spus după show că a glumit. Jason şi January au început să iasă împreună în vara lui 2010 şi s-au despărţit în ianuarie. Surse apropiate actriţei au declarat pentru "E! Online" că fostul iubit al lui Jones nu este tatăl. <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/uqVsjV0Kvug" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> O mamă exemplară

Conform creatorului serialului "Mad Men", Matthew Weiner, January, chiar şi singură, va fi o mamă foarte bună. "Are o un suflet mare şi spune că vrea un copil de când am cunoscut-o", a declarat el pentru "US Weekly". "Cred că va fi incredibilă", a mai spus el, încrezător în instinctul matern al lui January.

CARIERĂ

Mutant cu abilităţi telepatice

Personajul ei din "Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue" a pierdut din importanţa pe care o avea în producţie după Betty Draper a divorţat de eroul Don Draper, interpretat de Jon Hamm. Acum, cele mai importante intervenţii ale lui January în serial sunt momentele în care Betty şi Don se ceartă în legătură cu copii.

Cariera lui January, însă, prinde aripi. În 2011 ea a apărut alături de Liam Neeson şi Diane Kruger în filmul "Necunoscutul". În iunie a fost lansat "X-Men: Cei dintâi", producţie în care interpretează rolul unei supereroine, Emma Frost, mai exact un mutant cu abilităţi telepatice şi mai ales "glaciale". January apare pentru prima dată în film şi completează o distribuţie din care mai fac parte Michael Fassbender, James McAvoy şi Kevin Bacon.

Cel mai nou rol al ei este cel din filmul "Seeking Justice" unde va interpreta rolul soţiei lui Nicolas Cage, Laura Gerard. <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/j0qEL76eJvw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xIFw2hPRB-k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ZZsv8k6kwao" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>