Evenimentul Zilei > Actualitate > Jandarmii se pregătesc de INVAZIA susținătorilor lui Pomohaci. Ce se întâmplă cu PREOTUL PEDOFIL
Jandarmii se pregătesc de INVAZIA susținătorilor lui Pomohaci. Ce se întâmplă cu PREOTUL PEDOFIL

Jandarmii se pregătesc de INVAZIA susținătorilor lui Pomohaci. Ce se întâmplă cu PREOTUL PEDOFIL

Jandarmeria Sibiu este în alertă după ce adepții lui Pomohaci au anunțat că vor fi prezenți la Mitropolia Ardealului, unde se judecă apelul preotului Pomohaci.

Credincioșii care nu se leapădă de Pomohaci și care îi susțin nevinovăția an anunțat că vor veni la Sibiu pentru a fi alături de acesta în ziua unei noi judecăți. Pe Facebook s-a creat o pagina de eveniment „19.09.2017 VOM FI LA SIBIU”, unde se pun cap la cap detaliile organizatorice.

Pomohaci s-ar putea ÎNTOARCE la PREOȚIE. Ziua DECIZIEI pe care o așteaptă o țară întreagă

”Facem apel către toți cei ce l-ați cunoscut pe Parintele Cristian și ați simțit ajutorul lui Dumnezeu in urma rugăciunilor aduse in Biserica din Moșuni. Mai sunt câteva zile până in data de 19.09.2017 și de aceea vă rugam să va planificați timpul și programul in așa fel încât sa puteți ajunge la timp.

Pentru cei ce nu pot ajunge de dimineața de la ora 09.00 pot veni pe parcursul zilei pentru ca o să dureze. E momentul sa arătăm lumii, presei și liderilor bisericești ca noi oamenii suntem mădularele Bisericii iar Hristos este capul. E timpul sa nu mai tăcem și prilejul sa vorbim despre „cât de mult bine ne-a făcut Dumnezeu”. Sa nu lăsăm pietrele sa vorbească in locul nostru, ci Duhul Sfânt să ne dea cuvânt cu putere multă. Așa ne rugăm. Amin”, este îndemnul de pe Facebook, informează Ora de Sibiu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: