Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaf la o bancă din Brăila. Polițiștii sunt în alertă maximă. VIDEO
Jaf la o bancă din Brăila. Polițiștii sunt în alertă maximă. VIDEO

Jaf la o bancă din Brăila. Polițiștii sunt în alertă maximă. VIDEO

Jaf la agentia unei bănci comerciale din municipiu Brăila, Un individ a intrat în bancă, peste o funcționară, și a furat dintr-un sertar suma de 4.000 de euro, fără să-i pese că era înregistrat de o cameră video.

Jaful de la agenția bancară situată pe Șoseaua Buzăului a fost filmat de o cameră de supraveghere situată chiar deasupra biroului din care au fost furați banii. În imagini se vede cum un individ îmbrăcat într-un hanorac gros, cu o șapcă pe cap și gluga trasă peste aceasta, pentru a nu-i fi observate trăsăturile intră în bancă, cu o hârtie în mână.

Acesta merge la un birou, în spatele căruia se află o funcționară și îi întinde hârtia, în timp ce-i vorbește. Probabil că o amenință sau îi spune ce intenționează să facă, dat fiind că femeia, vizibil speriată, se ridică și fuge pe lângă el. Funcționara fuge să caute ajutor, după cum vor arăta imaginile, ulterior.

În acest timp, rămas singur, individul se apleacă și deschide un sertar de la birou, în interiorul căruia se văd mai multe teancuri de bancnote. Le strânge repede, cu grijă, după care o ia la fugă spre ieșirea din bancă, dispărând pe stradă.

Imediat, în prim plan apare funcționara, însoțită de o altă persoană, tot o femeie, care închide sertarul din care hoțul tocmai furase suma de bani. Iar înregistrarea cu acest jaf se oprește aici.

Comunicarea oficială a poliției din Brăila

Din acest moment, prezentăm informațiile oficiale, așa cum au fost comunicate de sursele judiciare care au preluat ancheta. Acestea au comunicat ce s-a petrecut la agenția bancară. Conform primelor informații, jaful a fost anunțat, imediat după comitere, printr-un telefon la numărul de urgență 112.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, miercuri, 13 octombrie, în jurul orei 14:05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel telefonic jaful. Potrivit acesteia o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. Din informațiile preliminare se estimează că ar fi vorba despre 4.000 de euro.

„În acest moment, polițiștii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activități de verificare și căutare pentru localizarea și depistarea persoanei în cauză, precum și pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis poliţiştii brăileni.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: