Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaf în doar 50 de minute de multe milioane de lire sterline în plin centrul Londrei. Foto în articol
Jaf în doar 50 de minute de multe milioane de lire sterline în plin centrul Londrei. Foto în articol

Jaf în doar 50 de minute de multe milioane de lire sterline în plin centrul Londrei. Foto în articol

Fiica magnatului Bernie Ecclestone, celebrul patron al Formulei 1, Tamara, a fost „călcată” de hoţi în vila de lux care are nu mai puţin de 57 de camere situată în cartierul londonez Kensington.

Vila din Londra a Tamarei Ecclestone a fost jefuită  după ce abia plecase de câteva ore în vacanţa de Crăciun. Jaful, după cum relatează The Sun, a fost de valoarea a mai bine de 50 de milioane de lire sterline, adică aproximativ 60 de milioane de euro şi a constat în bijuterii şi bani lichizi.

Hoţii au luat la ochi mega-reşedinţa de lux care valorează 70 de milioane de lire sterline şi situată pe una dintre cele mai elegante străzi din capitala Regatului Unit, din cartierul Kensington, cu toate că era supravegheată 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.

Lovitura a durat 50 de minute

Tamara Ecclestone, scrie tabloidul, este „complet devastată şi în stare de şoc”.  Hoţii, după unele mărturii, ar fi intrat în vilă prin grădină şi au devalizat toate seifurile ascunse în dormitorul femeii: au fost apoi obligaţi să fugă pentru a nu fi descoperiţi de unul dintre supraveghetorii care se găsea în interiorul locuinţei.

Unde greşeşte Tamara ispitind hoţii

Profesioniștii de securitate au sugerat că Tamara nu face decât să incite hoţii  postând pe social media când pleacă în vacanţele dese de lux. „De fiecare dată când postezi pe rețelele de socializare că pleci în vacanță, faci publicitat arătând lumii că eşti departe de casa ta”, spune expertul Ray Walsh, de la ProPrivacy, pentru Sun Online. „Tamara a dezvăluit deja detalii despre locuința ei în cadrul reality show-ului Tamara’s World… şi iată rezultatul”.

Conacul Tamarei

 Hoții au intrat în conacul ei, în imagine, vineri seară și au înnobilat pietre prețioase în valoare de 50 de milioane de lire sterline

În interiorul vilei

 A dus telespectatorii în interiorul casei sale din Kensington, în reality show-ul Tamara's World

Tamara împreună cu soţul Jay Rutland și fiica Sophia în faţa vilei luxoase

 Tamara, soțul Jay Rutland și fiica Sophia sunt ilustrate în afara conacului

 Tamara Ecclestone este deschisă cu privire la vacanțele de lux și la 70 de milioane de lire acasă