Evenimentul Zilei > Actualitate > JAF ca în filme la Otopeni. Cum au fost furaţi 10.000 de euro dintr-o maşină, fără ca hoţii să SPARGĂ vehiculul | VIDEO
JAF ca în filme la Otopeni. Cum au fost furaţi 10.000 de euro dintr-o maşină, fără ca hoţii să SPARGĂ vehiculul | VIDEO

JAF ca în filme la Otopeni. Cum au fost furaţi 10.000 de euro dintr-o maşină, fără ca hoţii să SPARGĂ vehiculul | VIDEO

Un bărbat a furat 10.000 de euro dintr-o maşină, într-o parcare din Otopeni, fără să spargă portierele sau geamurile acesteia, iar întreaga operaţiune a fost surprinsă cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Cel care a fost jefuit este de părere că hoţul a avut cel puţin un complice, iar cei doi i-au bruiat frecvenţa telecomenzii auto. El a apăsat, astfel, butonul pentru închiderea uşilor, însă autovehiculul a rămas descuiat, conform stirileprotv.ro.

Păgubitul a declarat, conform sursei citate, că a schimbat 10.000 de euro în lei, la o casă de schimb de pe Calea Moşilor. Atunci când a ajuns acasă, el a constatat că a primit cu 343 de lei mai puţin, aşa că s-a întors a doua zi la casa de schimb pentru a-i cere casierei restul de bani, însă a luat cu el întreaga sumă primită.

După ce a primit banii, bărbatul a plecat spre sediul unei firme din Otopeni şi crede că a fost urmărit pe tot traseul, iar când a lăsat maşina în parcare i s-au furat banii.

"Am observat că duba s-a ţinut după mine când am vazut că îmi lipsesc banii, că m-am uitat pe camerele de luat vederi. Am închis maşina când am părăsit-o, au blurat semnalul telecomenzii şi maşina nu s-a închis'', a declarat bărbatul jefuit.

În imaginile surprinse cu o cameră de supraveghere montată în zonă se poate vedea cum un bărbat se opreşte în faţa firmei pentru câteva moment. Atunci când victim pleacă de lângă autoturism, hoţul se îndreaptă către maşină. După foarte scurt timp, el iese din maşina păgubitului şi poartă pe umăr o geantă în care a pus banii.

Politistii din Otopnei au deschis un dosar pentru furt şi vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, dar şi pe traseul pe care l-a urmat păgubitul, de la casa de schimb valutar de pe Mosilor până în parcare aune a avut loc jaful.