Evenimentul Zilei > Monden > Jador și-a împlinit visul de 300.000 de euro. „Mai vreau o nevastă și mulți copii”
Jador și-a împlinit visul de 300.000 de euro. „Mai vreau o nevastă și mulți copii”

Jador și-a împlinit visul de 300.000 de euro. „Mai vreau o nevastă și mulți copii”

Manelistul Jador, considerat unul dintre cei mai populari cântăreți din România, a reușit să-și cumpere o locuință în Capitală, așa cum și-a dorit de foarte mult timp. În ea, artistul vrea să-și crească viitorii copii.

Jador, unul dintre cei mai îndrăgiți și populari artiști din România, și-a îndeplinit visul cel mare – dar mai trebuie să-și caute o nevastă cu care să aibă foarte mulți copii. Cântărețul Remus Ionuţ Dumitrache, cu numele se scenă Jador, și-a cumpărat un penthouse de 300.000 de euro în București, așa cum și-a dorit de multă vreme. În noua locuință, bărbatul vrea să-și crească viitorii copii – dar mai are nevoie și de o nevastă.

Jador și-a cumpărat casă în „zona bună” a Bucureștiului

Cântărețul Jador trăiește momente de bucurie. A reușit să-și cumpere propria casă, în București. Este vorba despre un penthouse cu cinci camere, situat în „zona bună” a Capitalei, pe care a dat 300.000 de euro.

„Când făceam câte un gest frumos, tata îmi spunea: ”Să trăiești, să ai casă în București”. Uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă. Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar. Nu vreau să mă laud cu ea”, a declarat Jador presei.

„Mai vreau o nevastă și mulți copii”

Manelistul a mai dezvăluit că visul lui este să aibă foarte mulți copii, iar pentru acest lucru are nevoie și de o nevastă. „Mai vreau o nevastă și mulți copii. Mama s-a bucurat, visul mamelor e să-și vadă copiii la casa lor și vor nepoți. Cu nepoții e mai greu”, a declarat Jador, potrivit click.ro.

De altfel, mama lui Jador a relatat presei că artistul știe cum e să crești un copil întrucât a crescut într-o familie cu foarte mulți membri. “El îşi doreşte copii, a fost crescut cu fraţi mulţi, ştie cum e să creşti un copil”, a spus mama lui Jador.

Puțină lume știe că părinții lui Jador s-au vindecat de cancer, datorită credinței, cu mai mulți ani în urmă. Doi dintre frații artistului cântă muzică religioasă. Membrii familiei lui Jador sunt înzestrați cu un talent muzical aparte.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.