Editura Evenimentul si Capital

S-a ales SUCCESORUL LA TRON AL ÎMPĂRATULUI IULIAN. Împăcarea ISTORICĂ ce a avut loc în fața mai multor capete ÎNCORONATE | FOTO ȘI VIDEO

Iulian al II-lea a participat la înmormânare, cu coroana pe cap
Autor: | | 3 Comentarii | 1513 Vizualizari

Întors din America după 30 de ani, pentru a prelua coroana şi titlul de la tatăl său, Iulian Rădulescu al II-lea a promis că se va întoarce definitiv în țara natală, pentru a putea să-și conducă supușii. În SUA, noul ”împărat” are o afacere cu camioane.

Mai multe ”capete încoronate” au participat, astăzi, la Sibiu, la înmormântarea lui Iulian I, ”împăratul romilor de pretutundeni”, care a murit pe 12 ianuarie, la vârsta de 79 de ani. Însă, înainte de ceremonia funerară, a fost luată o decizie importantă, la dorința ”defectului”. “Consiliul imperial a luat act de dorința defectului Impăratul Iulian I ca succesorul tronului Imperial să fie prințul moștenitor Rădulescu Iulian al II-lea”, se arată într-un comunicat al Consiliului Imperial al Romilor, format din 21 de consilieri, printre care mama sa, numită împărăteasa Veroleana Rădulescu şi fratele său, numit prinţul Sorin Rădulescu

“Voi face tot posibilul să ajut comunitatea. Voi colabora cu cei doi regi, tot ceea ce vrem este binele comunității”, a spus noul “împărat” la înscăunare. De asemenea, împăcarea cu familia lui Dorin Cioabă şi o colaborare mai bună cu ”familia regală a romilor” este o altă dorinţă a noului ”împărat”. Iulian al II-lea a recunoscut că au fost probleme între cele două familii vecine, Rădulescu şi Cioabă, amândouă locuind în acelaşi cartier din Sibiu, fiind despărţite de două străzi. Numai că, una din condițiile puse de Consiliul Imperial al Romilor, înainte de încoronare, a fost ca Iulian Rădulescu să locuiască de acum înainte în țară.

De altfel, el le-a spus jurnaliștilor că va trebui să îşi convingă soţia şi fiica, stabilite şi ele în SUA, să se întoarcă acasă. În prezent, el este căsătorit cu fiica fostului autoproclamat ”rege al romilor de pretutindeni”, Ioan Cioabă, și a locuit în Statele Unite ale Americii din 1984. Cei doi au împreună o fiică de 26 de ani. El mai are doi copii dintr-o căstorie anterioară..Până se va repatria, acesta va fi ajutat să-și conducă ”supușii” de fratele lui mai mic, Sorin, stabilit în România.

Odată înscăunat noul ”împărat”, s-a trecut la înmormântarea lui Iulian Rădulescu I. La ceremonie au venit ”supuși” din toată țara, cu Mercedes-uri și BMW-uri de ultimul tip. La poarta palatului, o fanfară adusă din Alba Iulia a umplut sonor strada, iar în curte, câțiva ”supuși” au întreținut focul nestins de trei zile. Majoritatea participanților la funerarii erau fie în casă, fie în mașini.

Sicriul lui Iulian Rădulescu a fost urcat pe un camion. Pe parbriz a fost pusă o fotografie din tinerețe a celui decedat, iar în spate – două picturi înfățișându-l pe Iulian drept rege încoronat cu sceptrul în mână. De-o parte și de alta a cabinei camionului au fost legate două steaguri: unul al Uniunii Europene, alături de care este legată o bandă cu tricolorul României, și unul al Statelor Unite ale Americii. Cel al SUA era, de fapt, un prosop de plajă. Cortegiul funerar l-a avut în frunte pe Dorin Cioabă. La ceremonie a participat și Daniel Cioabă, cel care a primit titlul de ”regele romilor din România”, după moartea tatălui său, Florin Cioabă.

Cortegiul funerar a inclus mult mai multe mașini decât oameni care mergeau în spatele sicriului. Polițiștii au dirijat circulația până la cimitir. Locul de veci al lui Iulian Rădulescu I este chiar vizavi de cel al lui Florin Cioabă. Pe drumul către cimitir, apropiații lui Iulian Rădulescu aruncau monede de argint în spatele camionului, monede culese de pe jos rapid, de fiecare dată, de doi băieți.

LIVE BLOG la Franta - Romania. Varianta soc pentru Halep. Anuntul din aceasta seara

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI