Iulia Vântur s-a afișat într-o rochie neagră transparentă care a stârnit o serie de reacții în rândul fanilor. Frumoasa româncă a ales un outfit îndrăzneț, având în vedere poziția mai conservatoare a conaționalilor fostului ei iubit, Salman Khan.

Artista a acceptat invitația la evenimentul cu ștaif Mirchi Music Awards. Vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, transparentă în partea de sus și ornată cu pene aplicate, în partea de jos. 

Iulia Vântur a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu ținuta pe care a purtat-o la gala muzicală, iar fanii au reacționat imediat: 

“Le dă lecții de eleganță indienilor ????”, “Frumoasă rochia, dar renunță la negru, nu este pentru o femeie tânăra și frumoasă”, “Ești o splendoare, Iulia!”, “Felicitări pentru apariție, pentru că ești o apariție! Și felicitări pentru interviul care a pus presa pe jar… si cred că si pe altcineva, bravo, este timpul să iei taurul de coarne. (…). Ești minunată, indiferent de situație, o să treci peste tot”, “Frumoasa rochia, dar renunță la negru, nu este pentru o femeie tânăra și frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

„Mirchi Music Awards a fost o noapte care merită să mi-o amintesc. Cea mai bună muzică, oameni pasionați și multă distracție. Fiți pregătiți, va fi în curând și la TV”, a anuțat Iulia Vântur.

 

Te-ar putea interesa și: