Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Albu îl desființează pe Selly. Vloggerul se îmbracă atât de ridicol încât e comparat cu Irinel Columbeanu
Iulia Albu îl desființează pe Selly. Vloggerul se îmbracă atât de ridicol încât e comparat cu Irinel Columbeanu

Iulia Albu îl desființează pe Selly. Vloggerul se îmbracă atât de ridicol încât e comparat cu Irinel Columbeanu

Iulia Albu a pus lupa pe câteva personaje cunoscute în România și l-a criticat dur pe vloggerul Selly din cauza stilului vestimentar nepotrivit.

Iulia Albu a vorbit despre vestimentația mai multor bărbați celebri din România și nu s-a ferit de vorbe usturătoare atunci când a considerat că este cazul. Ea l-a criticat pe vloggerul Selly, despre care a spus că îi amintește de Irinel Columbeanu. Pentru că se îmbracă total neadecvat.

„Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reușește să se piardă fără succes într-o mare de haine care nu îl reprezintă, aducând jertfa supremă pe altarul popularității. Dacă te îmbraci trendy sau cool, trebuie să ai grijă ca proporțiile să ți se potrivească. Faptul că porți haine de brand sau haine care sunt în tendințe nu îți garantează neapărat succesul. În această imagine aven un eșec de Zmeura de Aur”, a spus Iulia Albu pentru cancan.ro.

Ea a vorbit și despre alte personaje cunoscute din România

„Lino Golden are un stil la îndemâna oricărui bombardier fără patalama. Combinațiile pe care le face sunt, de multe ori, puerile, la fel ca și publicul infantil căruia i se adresează, ceea ce nu este rău. În fond, trebuie să îți adaptezi întotdeauna mesajul pentru publicul tău, chiar și pe cel vestimentar. De reală oroare sunt imaginile în care își expune ceasurile pe care le poartă, de parcă ceasul ar fi suficient pentru a garanta un statut. Nu există nimic mai de prost gust decât să te ții de șliț sau de curea în încercarea disperată de a-ți arăta și catarama și ceasul, în același timp”.

„Mario Fresh nu are nevoie să își etaleze brand-urile. Este un tânăr sigur pe el și nu simte nevoia de a epata în niciun fel. Look-urile sale sunt mai degrabă relaxate și potrivite vârstei pe care o are. De reținut: este unul dintre puținii băieți din generația lui care păstrează o limită decentă în vestimentație”.

Dorian Popa nu face greșeli majore

„Dorian Popa are un stil al său, de la care nu se abate. Trebuie încurajată consecvența și, mai ales, faptul că nu face greșeli majore și are curajul de a accesoriza ținutele într-o manieră inventivă, câteodată. Văd că între timp s-a renunțat la fotografiile ostentative, ceea ce mă bucură foarte mult. Cu siguranță suntem pe un trend ascendent, în ceea ce îl privește pe Dorian”, a mai spus Iulia Albu pentru sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: