Evenimentul ZileiActualitateIulia Albu, CRITICATĂ DUR pe Facebook pentru o fotografie INDECENTĂ!

Iulia Albu, CRITICATĂ DUR pe Facebook pentru o fotografie INDECENTĂ!

Iulia Albu, CRITICATĂ DUR pe Facebook pentru o fotografie INDECENTĂ!
Iulia Albu a fost criticată DUR pe Facebook pentru o fotografie indecentă. Critic de moda acid și influent, Iulia Albu este o prezență care nu te poate lăsa indiferent, prin extravaganță, atitudine și discurs, dar o postare pe pagina de socializare a stârnit controverse în rândul prietenilor virtuali.

Fosta soție a lui Mihai Albu și-a revoltat admiratorii, după ce s-a lăsat fotografiată goală.

Admiratorii Iuliei Albu comentează aparițiile indecente ale vedetei, iar unul dintre  comentarii pentru Iulia a fost: “Ești frumoasă dar numai la exterior, nu știi să fii corectă te lași influențată de părerile altora, ce crezi că arai tu astăzi dacă profesorii tăi erau ca tine? PACAT!!!!!!!!!”

Iulia Albu și  Mihai Albu se tot certată din cauza programului de vizitare al fiicei lor, iar Mihai a apelat la innstanță pentru a regla această disfuncție. Supărat pe Iulia pentru că a încercat să-și spele rufele în public, acesta i-a transmis Iuliei un mesaj jignitor la adresa ei.

 „Cică mi-a închis pliscul… Doamnă Vochița, nici măcar găina nu te mai crede! Custodia este comună, eu doar am cerut un program bine reglementat în interesul superior al copilului, acela de a avea o relație firească cu tatăl biologic. Nu am insinuat nicidecum faptul că ai interzice accesul Mikăi la mine, ci doar faptul că nu este firesc să petreacă timp cu tatăl ei dupa bunul tău plac, atunci când îți convine ție și dacă îți convine ție. Trei luni nu ai raspuns notificării mele, drept pentru care am apelat la Instanță pentru a regla această disfuncție. Acum că ai ales să speli rufele public, răspund public. Mi se pare normal ca după unsprezece ani de purtat ALBUtin să porți Louboutin, de’, să treacă bătăturile. În rest numai minciuni, lipsă de respect si lipsa „celor șapte ani de acasă”…”, i-a transmis Mihai Albu fostei sale soții.

Mihai şi pe Iulia au format un cuplu opt ani şi au divorţat la începutul lui 2013, iar cei doi au împreună o fetiţă, Mikaela, de care ambii au mare grijă de ea.

Mai mult pe EVZ Monden

 

 


Accesează: