Evenimentul Zilei > Monden > Iubitul Lidiei Buble nu a mai rezistat și a venit în România. Cântăreața a postat primele imagini pe Instagram
Iubitul Lidiei Buble nu a mai rezistat și a venit în România. Cântăreața a postat primele imagini pe Instagram

Iubitul Lidiei Buble nu a mai rezistat și a venit în România. Cântăreața a postat primele imagini pe Instagram

Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, a venit în România pentru a fi alături de cântăreața cu are o relație extrem de pasională. Artista a postat poze pe rețelele de socializare.

Iubitul Lidiei Buble a venit în România, pentru a fi alături de cântăreață. Harlys Becerra a ajuns în țara noastră, iar partenera sa a postat câteva imagini pe rețelele de socializare. Bărbatul este foarte îndrăgostit de artistă și nu ezită să-și facă publice sentimentele și în spațiul virtual. Pentru că are ceva timp liber în această perioadă, actorul a ținut neapărat să fie lângă Lidia Buble.

Harlys Becerra a venit în România, pentru a fi alături de Lidia Buble

Artista a vorbit recent despre bărbatul din viața ei, cu care are o relație. Vedeta a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări şi răspunsuri, și, așa cum era de aşteptat fanii săi au dorit să afle cât mai multe lucruri despre actorul din Cuba.

„Mă simt foarte împlinită pe toate planurile”.

„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. – cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

„Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit”

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, au fost câteva dintre răspunsurile pe care le-a oferit Lidia Buble la sesiunea respectivă de pe rețelele de socializare. Anul trecut, cântăreața s-a despărțit de Răzvan Simion, coprezentator al matinalului de la Antena 1.