Cosmin Pop, poreclit „șarpele nebun”, ascunde multe lucruri, inclusiv modul în care produce bani, care la prima vedere ar proveni din proxenetism, chiar iubita lui fiind o escortă de lux la un bordel din Elveția, scrie Ziardecluj.

Bordelul de lux „POMPEII”, din Chiasso, era locația unde își desfășura activitatea iubita Sharpelui Nebun, Alexandra Georgiu.

Pe site-ul POMPEII, iubita celebrului interlop apare sub pseudonimul Amy, lucru pe care îl recunoaște într-o convorbire interceptată de procurori.

„Ani de zile, Amy Georgiu i-a trimis lui Cosmin Pop sute de mii de euro din munca de prostituată, știind că Pop Cosmin are o altă prostituată la care ține mai mult, știind că Sharpele nu are de gând sa o ia de nevastă, ca și cum asta ar fi fost vreun argument decisiv pentru suferințele și traficarea ei, știind că acesta îi „toacă” banii pe Rolls Royce și diferite petreceri scumpe din Capitală”, mai menționează sursa citată, care arată și ce fel de servicii presta femeia.

„Amy” îți putea îndeplini orice fantezie bolnavă ai fi avut, lista de „trucuri” fiind foarte lungă.

În acest scandal apare și Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, dar acesta a declarat că singura legătură dintre el și interlop este mașina pe care i-a vândut-o acum câțiva ani.

„Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract. Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”, a declarat Alex Bodi pentru Cancan.