Una dintre cele mai de succes vloggerițe din România așteaptă să devină mamă și le-a făcut o surpriză fanilor. Este vorba despre Irina Deaconescu (22 de ani), iubita lui Cristi Manea, internațional român, fundașul formației CFR Cluj.

În cadrul unui filmuleț postat pe contul de YouTube, ea a dezvăluit când va deveni mamă. „Sunt nerăbdătoare! (…). După calculele doctorilor, bebelușul se va naște cumva de la jumătatea lunii octombrie până la sfârșit. Deci… va fi balanță sau scorpion. În zodia scorpion cunosc persoane, dar în zodia balanță chiar nu știu”, a spus iubita lui Cristi Manea.

Deocamdată, ea nu este aproape de jucătorul echipei CFR Cluj, care s-a confruntat cu probleme legate de coronavirus, în ultimele zile, la fel ca majoritatea componenților staff-ului ardelenilor.

„Eu și Cristi ne-am cunoscut în vacanță și a fost totul natural. A intrat în grupul nostru ca și cum ne-am fi cunoscut dintotdeauna. N-a făcut nimic special să mă cucerească. E un om foarte bun, calm. E diferit față de toți oamenii pe care i-am cunoscut. Chiar așa e. E un om pur. Și nu erau genul meu oamenii ăștia bunuți”, spunea Irina Deaconescu într-un interviu mai vechi.

„La început eram doar eu mică și cu ochii mari, curioasă, dar în poze nu se vede. Eram sensibilă, nicidecum fricoasă. Am tot crescut grăbită să fac multe, să trăiesc tot, să fiu propria mea persoană, să le arăt tuturor că pot. Povestea merge mai departe până într-o seară la mare când ne-am cunoscut din pură întâmplare. Am gravitat, eu spre el, el spre mine, de parcă ne vedeam în oglindă pentru prima dată.

De atunci e tot ce mi-am dorit vreodată, dragostea perfectă, intactă. Doar el știe cum să mă iubească, să mă tempereze, să mă potolească, iar eu îi arăt viața fără frână și că totul e posibil împreună”, mai afirma vloggerița.

Prietena lui Manea se bucură de mare succes ca vloggeriță. Ea are peste 500.000 de abonați pe canalul de YouTube și aproximativ 1 milion de urmăritori pe contul de Instagram.