Evenimentul Zilei > International > „Iubita” lui Putin rupe tăcerea. Nu a mai fost văzută în public de peste doi ani
„Iubita” lui Putin rupe tăcerea. Nu a mai fost văzută în public de peste doi ani

„Iubita” lui Putin rupe tăcerea. Nu a mai fost văzută în public de peste doi ani

Faimoasa Alina Kabaeva, fosta gimnastă suspectată a fi iubita președintelui rus Vladimir Putin, a făcut o declarație publică la mai bine de doi ani și jumătate după ce a fost văzută ultima dată în public.

Fostă campioană la gimnastică ritmică, câștigătoare de medalii olimpice de aur, ajunsă la vârstă de 38 de ani, nu a mai fost văzută de la zvonurile că ar fi născut băieți gemeni într-un spital din capitala Rusiei, Moscova, în 2019.

Ea conduce acum un important holding media din Moscova, a declarat săptămâna aceasta că echipa de gimnastică feminină  a Rusiei că sunt „pregătite și pregătite să câștige pentru țară” la Jocurile Olimpice.

Declarația ei, dată prin Federația Rusă de Gimnastică, a venit la câteva zile după ce fanii s-au plâns că nu știu cum să o contacteze pe Kabaeva.

Zvonurile au legat-o romantic de Putin pentru prima dată în 2008, când era parlamentară pro-Kremlin, în timp ce mulți au văzut-o drept motivul destrămării căsătoriei lui Putin cu fosta doamnă Lyudmila.

Kabaeva se ascunde de ochii lumii

Ultima ei apariție publică cunoscută a fost în octombrie 2018, când și-a susținut doctoratul la o universitate din Sankt Petersburg.

În mai 2019, au apărut rapoarte conform cărora Kabaeva ar fi născut gemeni, dar o sursă apropiată a spus: „Nu comentăm zvonurile”.

Ziarul central Moskovsky Komsomolets a publicat povestea pe site-ul său web. Un alt raport a spus că nașterea a fost de cezariană.

Ziarele și posturile TV din propriul grup național de mass-media – din care se crede că câștigă aproape 8 milioane de lire sterline pe an – nu au menționat zvonurile despre nașterea gemenilor.

Despre ea se speculează că ar avea la dispoziție o întreagă flotă de limuzine Maybach, fiind înconjurată și de o mică armată care o păzește în permanență.

Mulți ruși au văzut-o drept motivul destrămării căsătoriei lui Putin cu fosta doamnă Lyudmila, 62 de ani, mama celor două fiice ale sale adulte.

Dictatorul Belarusului învecinat, Alexander Lukashenko, a sugerat că decizia de divorț a lui Putin a avut loc deoarece Kabaeva „a pus presiune pe președinte”, scrie dailymail.co.uk.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: