Evenimentul Zilei > Monden > Iubita lui Liviu Varciu se filma în mașină la petrecerea fiului lor. Unde era aceasta în timp ce invitații o așteptau
Iubita lui Liviu Varciu se filma în mașină la petrecerea fiului lor.  Unde era aceasta în timp ce invitații o așteptau

Iubita lui Liviu Varciu se filma în mașină la petrecerea fiului lor. Unde era aceasta în timp ce invitații o așteptau

În această noapte, Liviu Varciu petrece ca în filme în cinstea fiului lui. Petrecerea a început fără mama micuțului, Anda Calin. Bruneta era blocată în trafic după ce a fost la salon să se coafeze și să se fardeze.

Liviu Varciu îl aniversează azi pe fiul lor. 250 de invitați urmează fie în centrul atenției pe ringul de dans. Artistul a dechis petrecerea singur și o aștepta pe iubita lui care părea nu mai vine. Anda Călin a fost nevoită piardă începutul petrecerii, iar cântărețul se ocupa tină invitații în priză.

Mama copilului se filma în mașină în timpul petrecerii

Iubita artistului a fost nevoită piardă începutul petrecerii, aceasta fiind blocată în trafic. Anda Călin și-a dorit arate ca o adevărată prințesă la petrecerea fiului ei, dar nu a luat în calcul traficul din București. Bruneta s-a urcat grăbită în mașină, dar aglomerația a ținut-o pe loc. În timp ce Liviu Varciu avea grija de invitați, mămica se filma pe Instagram și faceaz haz de necaz.

„Acel moment când petrecerea începe și tu ești incă în trafic. Invitații sunt acolo, tu stai în trafic. Invitații beau, tu stai conduci. Să vă simțiți bine, să vă distrați!”, le-a transmis Anda Călin invitaților ei, direct din trafic.

Prima apariție cu fiul lui

Internauții au fost foarte curioși încă de la naștere de băiatul artistului, dar acesta nu s-a grăbit îl afișeze pe site-urile de socializare. Cu câteva ore înainte de petrecere, Liviu Varciu a dat un interviu la Acces Direct în care l-a prezentat pe micuț. Cântărețul a declarat Anda este la salon pentru petrecere, iar el este acasă extenuat cu doi copii. Bărbatul a mai transmis își susține partenera, încearcă fie un tată model, dar nu își mai dorește în viitor alt copil.

„E greu tare cu doi copii. Gata cu copiii. (…) Sunt bonă, cum e bărbatul modern”, a spus Liviu Vârciu la Acces Direct.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: