Evenimentul Zilei > Actualitate > Iubita lui Hitler ascundea un secret uluitor. Ce s-a descoperit în ADN-ul ei
Iubita lui Hitler ascundea un secret uluitor. Ce s-a descoperit în ADN-ul ei

Iubita lui Hitler ascundea un secret uluitor. Ce s-a descoperit în ADN-ul ei

Oamenii de stiinta au facut o descoperire uimitoare in ADN-ul iubitei lui Adolf Hitler, fostul conducator al Germaniei naziste.

Adolf Hitler a urat evreii, iar in razboi a ucis cu sange rece cat de multi a putut. Inainte de a ajunge la putere, conducatorul Germaniei naziste a dat vina pe evrei pentru situatia economica a tarii si astfel a inceput masacrul. 

De-a lungul timpului au fost diferite teorii cu prrivire la ura lui Hitler pentu evrei. Multe voci au spus ca era rasist, altele ca ii era frica de faptul ca evreii o sa-l conduca, dar si faptul ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o prositutata evreica de la care ar fi contactat o boala. 

Unul dintre aceste motive este posibil sa-l fi facut pe Hitler sa initieze genocidul Holocaustului. 

In ciuda celor intamplate, Eva Braun, cea care i-a fost amanta timp de 12 ani lui Hitler si sotie doar 40 de ore, este posibil sa fi avut radacini evreiesti, insa a tinut totul secret.

Ea si fostul conducator s-au sinucis intr-un buncar din Germania la sfarsitul celui De-al Doilea Razboi Mondial, iar apoi, trupurile celor doi au fost arse la ordinul lui Hitler inainte sa moara.

Oamenii de stiinta au realizat cateva teste ADN pe parul Evei Braun gasit intr-o perie care i-a apartinut. Desi a ales sa moara alaturi de  Hitler, Eva i-a ascuns adevarul despre provenienta familiei sale.

La inceputul secolului al XIX-lea, multi evrei au renuntat la religia lor in favoarea catolicismului, lucru care l-ar fi facut si Eva. Astfel, omul care a omorat milioane de evrei in razboi e posibil sa se fi iubit cu o femeie care a facut  parte dintr-o familie de evrei.

Testele ADN vor fi finalizate saptamana viitoare, cand vor fi date si publicitatii.