Evenimentul Zilei > Social > IUBITA l-a ÎNȘELAT, iar el s-a RĂZBUNAT CRUNT pe ea. Polițiștii au INTERVENIT IMEDIAT
IUBITA l-a ÎNȘELAT, iar el s-a RĂZBUNAT CRUNT pe ea. Polițiștii au INTERVENIT IMEDIAT

IUBITA l-a ÎNȘELAT, iar el s-a RĂZBUNAT CRUNT pe ea. Polițiștii au INTERVENIT IMEDIAT

Polițiștii de la Secția 2 Rurală Caransebeș au reușit în timp record să afle nu numai piromanul care a provocat incendiul de la Sub Marginea, dar și motivele pentru care individul a incendiat o gospodărie.

Polițiștii au demarat o anchetă imediat ce pompierii au indicat faptul că focul a fost pus, astfel că în câteva ore au fost luați în vizor o serie de suspecți. După ce au analizat atent fiecare pistă, polițiștii și-au îndreptat atenția asupra unui bărbat de 32 de ani de loc din Ciocani, județul Vaslui.

Audiat mai multe ore, bărbatul a recunoscut că el este cel care a incendiat gospodăria susținând că a încercat în acest fel să se răzbune pe amanta să pe care ar fi surprins-o cu un alt bărbat, scrie Banatulazi.

Individul a fost reținut de polițiști, în condițiile în care în momentul declanșării incendiului, în imobilul cuprins de flăcări se aflau două persoane, iar incendiul a afectat substanțial gospodăria. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fapta prevăzută și pedepsită de art. 253 din Codul Penal.