„Frumoasa brunetă, Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, a apărut înfășurată doar într-un prosop, iar cunoscutul creator de modă are toate motivele să fie mândru”, scrie Cancan.

Monica Hill și Cătălin Botezatu formează un cuplu de mai multe luni. Cei doi se cunosc, însă, de foarte multă vreme. Mai exact, de pe vremea când bruneta era doar o copilă și participa la un casting pentru o prezentare.

„L-am cunoscut pe Cătălin la 12-13 ani. Am fost la un casting, în orașul meu natal în Cluj. El avea o prezentare, dar eu nu făceam parte din agenția respectivă de unde erau toate fetele. O fată era foarte nemulțumită pentru că el a dat o altă fată afară din agenția respectivă ca să pot intra eu în prezentare. Totul a pornit de acolo, dar nimeni nu știe că noi am fost și acum doi ani la acest festival împreună. După cum spuneam, ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a spus Monica Hill la Antena Stars.

„Cătălin mi-a fost mereu alături, o să fie mereu alături de mine. Îi mulțumesc foarte mult, este un om minunat care m-a ajutat extraordinar de mult pe toate planurile. Nu am un lucru care să îmi placă cel mai mult la el. Cătălin este un bărbat foarte, foarte frumos. Arată foarte bine, se și menține, adică nu ai cum să arăți așa, parcă este ireal”, a adăugat Monica Hill.