Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMUR în POLITICĂ. Cine este noua iubită a lui Bogdan Diaconu? – Galerie Foto INCENDIARĂ
CUTREMUR în POLITICĂ. Cine este noua iubită a lui Bogdan Diaconu? – Galerie Foto INCENDIARĂ

CUTREMUR în POLITICĂ. Cine este noua iubită a lui Bogdan Diaconu? – Galerie Foto INCENDIARĂ

Fosta gimnastă Maria Olaru a anunţat, în luna martie, divorţul de politicianul Bogdan Diaconu, ea precizând că despărţirea ”efectivă” s-a produs anul trecut, când s-a convins că au ”idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coagulează o familie normal, onorabilă”.

Dar, se pare că politicianul nu a stat prea mult "pe bară". Bogdan Diaconu formează un cuplu cu Rocsana Marcu, prezentatoarea emisiunii "Agentul Vip". Cei doi au plecat într-o vacanţă în Stockholm şi au petrecut la doi îndrăgostiţi. Rocsana Marcu are doi copii cu de doi bărbaţi alături de care, din păcate, nu a reușit să își facă o familie. Poate a treia oară va fi cu noroc. 

Divorț…pe Facebook

Maria Olaru a anunțat marele divorț de Bogdan Diaconu printr-o postare pe Facebook, care la vremea a luat pe toată lumea prin surprindere. „Prin acest mesaj, anunț pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorțat , prin procedură notarială, de fostul meu soț. Despărțiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă. Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorț se datorează activităților sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înțelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deși trăiam separați n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aș fi contribuit, prin decizia mea, la eșecul său politic. Cu atât mai puțin că aș fi ales divorțul după ce n-a mai fost deputat.

Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând. Am simți nevoia să fac publice aceste amănunte întrucât, în mod regretabil și de neînțeles pentru mine, un ziar important, criticându-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferând formula „soțul gimnastei Maria Olaru”. Nu contest fondul acelui material de presă – ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă și cu actele sale sociale.

Da, divorțul aduce cu sine o perioadă grea, însă nu imposibil de depășit. Acesta este motivul pentru care, vă rog să înțelegeți și să respectați dorința de liniște atât de necesără mie și fiului meu. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere, și rămân aceeași Maria Olaru, sinceră și incomodă”, scria atunci Maria Olaru pe rețeaua de socializare.