Evenimentul Zilei > International > Un caz şocant a încremenit opinia publică din Italia. O româncă şi-a lăsat fratele să-i abuzeze fiica timp de 4 ani
Un caz şocant a încremenit opinia publică din Italia. O româncă şi-a lăsat fratele să-i abuzeze fiica timp de 4 ani

Un caz şocant a încremenit opinia publică din Italia. O româncă şi-a lăsat fratele să-i abuzeze fiica timp de 4 ani

Curtea de Apel din Palermo, Italia, a condamnat o româncă de 59 de ani, la 6 ani de închisoare cu executare, care a fost acuzată de complicitate la abuz în stare agravantă asupra unui minor.

Abuzurile repetate ale fratelui femeii împotriva fiicei acesteia au fost făcute cu aprobarea ei, în perioada 2012-2016, potrivit romaniatv.net

Pentru a aceste fapte, violatorul, în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

La proces, procurorii au descoperit că mama fetei ştia de faptele fratelui ei, dar a ceasta nu a luat în seamă strigătele de ajutor ale propriei copile.

Prima dată când bărbatul a abuzat de fată, aceadta avea 8 ani. După patru ani de chin, fetiţa a povestiti totul carabinierilor.

Ancheta a început după un raport al serviciilor sociale din municipiul Agrigento. Copila a vorbit atunci cu anchetatorii timp de șase ore, povestind despre violențele la care a fost supusă de unchi.

Autorităţile au decit ca fata să fie încredințată unui centru de primire pentru minori, unde a primit asistența unui psiholog.