Evenimentul Zilei > Actualitate > Istoria BIZARĂ a vibratoarelor: de la albinele furioase ale Cleopatrei la dildo-urile cu aburi – GALERIE FOTO
Istoria BIZARĂ a vibratoarelor: de la albinele furioase ale Cleopatrei la dildo-urile cu aburi – GALERIE FOTO

Istoria BIZARĂ a vibratoarelor: de la albinele furioase ale Cleopatrei la dildo-urile cu aburi – GALERIE FOTO

Potrivit unor mărturii istorice, Cleopatra ar fi fost prima femeie care a folosit un vibrator. Seducătoarea regină a Egiptului ar fi umplut o tărtăcuţă cu albine furioase pentru a se linişti în nopţile lungi în care nu avea parte de căldura unui bărbat.

Povestea spune că regina egiptului a avut idee originală care a dus la crearea primul vibrator: o tărtăcuță goală plină de albine furioase. Dacă așa au stat lucrurile în realitate sau este doar o legendă nu vom ști niciodată.

Inițial, folosit in scop medical, vibratorul a fost folosit în scop medicinal. Cu ajutorul acestuia, femeile scăpau de dureri de cap, stres și… isterie.

Pentru a le vindeca aceste probleme, medicii stimulau vaginul manual femeile până ce acestea ajungeau la orgasm. Și pentru că asta era o activitae obositoare, doctorul George Taylor a inventat în anul 1869 primul vibrator cu aburi alimentat pe cărbuni numit "Manipulatorul". Acesta era, de fapt, o masă motorizată cu o gaură.
Unsprezece ani mai tarziu, a apărut vibratorului electric. 

Unul din cele mai populare modele de vibratoare a fost Macaura's Pulsocon.

La fel de dorit de femeie a fost și modelul Hamilton Beach Type A. Acesta era dotat cu mai multe capete pe care femeile le puteau schimba. Apoi a apărut vibratorul cu aer comprimat Detwiller.

Și vibratorul Hitachi, scos de compania japoneză pe piață în anii '60 și reintrodus drept "Bagheta Magică" în 1970 a făcut furori printre femei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: