Evenimentul Zilei > Actualitate > Istoria secretă a lui Marilyn Monroe. Ce nu s-a știut niciodată despre vedeta care s-a iubit cu președintele SUA
Istoria secretă a lui Marilyn Monroe. Ce nu s-a știut niciodată despre vedeta care s-a iubit cu președintele SUA

Istoria secretă a lui Marilyn Monroe. Ce nu s-a știut niciodată despre vedeta care s-a iubit cu președintele SUA

Considerată una dintre cele mai mari frumuseți ale lumii, actrița Marilyn Monroe a fost, de asemenea, una dintre cele mai dorite femei.

De-a lungul vieții sale, Marilyn Monroe a reușit să atragă atenția datorită aspectului fizic, dar și a vocii sale blânde. Lăsând impresia unei femei care are nevoit să fie ocrotite, actrița a stârnit imaginația a numeroși bărbați din toată lumea.

Marilyn Monroe a fost implicată în mai multe relații cu bărbați cunoscuți, din lumea sportului, a showbizului, dar și a politicii. Aceasta pe lângă cele trei căsătorii oficiale pe care le-a încheiat, încă din vremea adolescenței.

Primul soț al cunoscutei actrițe a fost Jim Dougherty, un anonim, cu care s-a căsătorit la vârsta de doar 16 ani, pe 19 iunie 1942.

Bărbatul a relatat că, deși se iubeau foarte tare, nu a reușit să o convingă să-I rămână alături, așa cum se spune, până la finalul zilelor. Aceasta deoarece Marilyn își dorea cu ardoare să devină o actriță celebră și a renunțat la căsătorie pentru a-și îndeplini visul.

Prima căsătorie la 16 ani

Pe de altă parte, Marilyn Monroe a spus despre această primă căsătorie că a avut la bază interesul, iar nu dragostea. A fost și motivul pentru care cei doi au divorțat după patru ani, pe 13 septembrie 1946.

Ulterior, frumoasa starletă a avut o relație cu miliardarul Howard Hughes, un personaj ciudat, aviator, inginer, producător și regizor de filme. Cei doi au început să se întâlnească după ce Hughes a văzut o fotografie de-a lui Marilyn pe coperta unei reviste. Se spune că relația aceasta i-a facilitat accesul în industria cinematografică și i-a adus succesul.

Sportivul care îi aducea flori la mormânt

În 1951 Marilyn Monroe l-a întâlnit pe Joe DiMaggio, o stea a baseball-ui american. Sportivul s-a îndrăgostit de ea după ce a văzut-o într-o fotografie în care apărea cu doi jucători de la Chicago White Sox.Jucătorul de baseball a făcut rost de numărul actriței, iar după doi ani de relație s-au căsătorit la primăria din San Francisco, pe 14 ianuarie 1954.

Cei doi s-au despărțit după apariția celebrei fotografii în care Marilyn apare cu rochia ridicată, din cauza curentului de aer provocat de trecerea unei garnituri de metrou. Deși nu mai erau împreună, Joe DiMaggio a continuat să o iubească pe Marilyn și i-a rămas un prieten devotat toată viața. După moartea actriței, sportivul i-a dus trandafiri roșii la mormânt.

O relație cu cel mai puternic om din America

Cel de-al treilea soț al actriței a fost dramaturgul Arthur Miller cu care s-a căsătorit pe 29 iunie 1956. Acesta a fost bărbatul care a adus un echilibru în viața lui Marilyn, după cum ea însăși mărturisea. A atras-o inteligența lui, dar căsnicia lor a durat doar 5 ani, iar pe 24 ianuarie 1961 au divorțat.

Marilyn Monroe a mai avut o relație cu Yves Montand, celebrul actor francez cu care a jucat pe platourile de filmare. De asemenea, se spune că prin patul actriței ar fi trecut și președintele Statelor Unite, John F. Kennedy. Despre aventura lor s-a vorbit foarte mult la vremea respectivă. După moartea actriței, amatorii teoriilor conspirației au susținut că sinuciderea ei ar fi avut legătură cu această relație.

Se spune că președintele Kennedy era pur și simplu înnebunit de Marilyn, iar aventura celor doi ar fi pornit după un miting din Madison Square Garden, celebra sală din New York. Aici, Marilyn a interpretat cu o voce mai mult decât senzuală melodia „Happy birthday mr president”.

Zvonurile din aceea vreme spun că Marilyn Monroe ar fi avut o aventură și cu fratele președintelui, Robert F. Kennedy.