Evenimentul Zilei > International > ISIS si-a gasit NAŞUL. Amenintarea ÎNGROZITOARE pe care o fac iordanienii dacă pilotul ostatic va fi UCIS | FOTO ŞOCANTE
ISIS si-a gasit NAŞUL. Amenintarea ÎNGROZITOARE pe care o fac iordanienii dacă pilotul ostatic va fi UCIS | FOTO ŞOCANTE

ISIS si-a gasit NAŞUL. Amenintarea ÎNGROZITOARE pe care o fac iordanienii dacă pilotul ostatic va fi UCIS | FOTO ŞOCANTE

Iordania a lansat un avertisment crunt la adresa ISIS.

  Un TOP al PROSTIEI. Ce gafe INCREDIBILE au făcut cei mai IMBECILI TERORIŞTI din lume | GALERIE FOTO 

În cazul în care Statul Islamic va executa pilotul iordanian ţinut ostatic de către jihadişti, toţi prizonierii ISIS din Iordania vor fi spânzuraţi.

Pilotul iordanian Muath al-Kaseasbeh aeste ţinut ostatic de către Statul Islamic, alături de japonezul Kenji Goto.

Ameninţarea vine după ce joi a expirat termenul limită pentru un schimb de prizonieri, iar Iordania ceruse o dovadă clară că pilotul iordanian este încă în viaţă.


  SOLDAŢI UMILIŢI în timpul instrucţiei. Este GROTESC şi DEZGUSTĂTOR ce au fost puşi să facă | VIDEO ŞOCANT 

Iordanienii se tem că Muath al-Kaseasbeh a fost, deja, ucis, caz în care autorităţile de la Amman susţin că vor judeca şi executa toţi prizonierii jihadişti pe care îi deţin.

Al-Kaseasbeh, în vârstă de 26 de ani, a fost capturat în decembrie, după ce avionul său s-a prăbuşit în oraşul sirian Raqqa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.