Irinel Columbeanu: "Monica se victimizează"

Irinel Columbeanu: "Monica se victimizează"

Milionarul de la Izvorani spune că soţia lui, sfătuită prost de fiecare echipă de avocaţi care o reprezintă, execută "acţiuni la comandă" şi e în stare să se automutileze.

Un nou episod consumat, duminică noaptea, în faţa reşedinţei din Izvorani a familiei Columbeanu s-a sfârşit cu plângeri la poliţie: Monica a încercat să-şi vadă fetiţa şi să-şi recupereze nişte bunuri - printre care şi automobilul Bentley - pe care spune că l-a plătit din banii ei -, dar a fost alungată de personalul loial lui Irinel Columbeanu, la cererea expresă a omului de afaceri.

Irinel spune că Monica nu mai are nimic la Izvorani, doar nişte CD-uri cu muzică şi câteva cărţi despre Kamasutra şi, în plus, ea ştie că nu mai este bine-venită acolo. În plângerea făcută la poliţie - a doua în decurs de o săptămână - Monica precizează că angajaţii lui Irinel Columbeanu i-au vorbit nepoliticos şi au agresat- o fizic. În cursul acestui incident, Monica spune că a fost bruscată, iar pentru vânătăile rezultate i-a fost eliberat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un certificat de la Institutul de Medicină Legală.

Irinel Columbeanu crede că soţia lui ar fi fost capabilă să-şi producă singură vânătăile doar pentru a continua scandalul. "Monica se victimizează, nu m-aş mira să-şi fi produs singură această automutilare, pentru a acuza nişte angajaţi care nu au nicio vină. Ea nu a fost agresată", a declarat Columbeanu în exclusivitate pentru postul de televiziune Realitatea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Milionarul de la Izvorani a mai precizat că Monica a părăsit domiciliul conjugal pe 24 februarie, când, de altfel, şi-a luat şi lucrurile şi a semnat un proces-verbal care să ateste asta. "A pătruns ilegal pe proprietatea mea, tocmai de aceea le-am spus angajaţilor mei să o lase să stea în maşină. A stat o oră şi ceva în maşină şi a încercat să intre şi în casă, noroc că nu eram acasă. Dacă ar fi fost copilul, nu ştiu cât de mult l-ar fi afectat", a spus omul de afaceri.

Irinel Columbeanu a mai declarat că Monica locuieşte în prezent în casa avocatului Gabriel Bădălău, iubitul surorii ei Ramona - şi că a încheiat un contract de muncă cu un club din Bucureşti din dorinţa de a demonstra la proces că are un venit sigur.

"Acţiuni la comandă"

În timp ce plângerile pe care cei doi soţi le fac la poliţie se înmulţesc şi se diversifică - potrivit unui scenariu care, după unii, ar putea să-l avantajeze pe Irinel la procesul de divorţ -, sfătuitorii Monicăi Columbeanu se dovedesc inconsecvenţi.

Avocata Zamfira Stepanescu, care a reprezentat-o încă de la început pe Monica Columbeanu în procesul de divorţ, a renunţat la această colaborare. După o vreme în care avocata a sugerat că este nemulţumită de faptul că Monica nu-i urmează sfaturile şi că are iniţiative discutabile, Zamfira Stepanescu declara că a renunţat definitiv la acest client. Chiar dacă în urmă cu două zile făcea încă precizări cu privire la caz, cum ar fi că Monica nu mai suporta tratamentul de la Izvorani şi că Irina era să se înece în piscina familiei în timp ce se afla sub supravegherea tatălui său, avocata preciza ieri că nu s-a răzgândit. "Am întrerupt colaborarea pentru că nu puteam comunica, nu mă asculta. A făcut o mare greşeală că s-a dus la Izvorani fără o notificare prealabilă", a declarat ea.

La fel a procedat şi avocatul Ion Dragne, prodecanul Baroului Bucureşti, care a reprezentat-o pe Monica doar o săptămână, în contestaţia depusă de ea faţă de decizia judecătorului de la Buftea prin care copilul îi era încredinţat până la proces Iui Irinel Columbeanu.

Irinel, care spunea încă de la început că soţia lui este, probabil, prost sfătuită, declara ieri că este convins că scandalul nu s-a terminat: "Mă aştept şi la alte surprize. E consiliată de avocaţi noi, al patrulea rând de avocaţi, ca să facă acţiuni de comandă".

"A pătruns ilegal pe proprietatea mea, tocmai de aceea le-am spus angajaţilor mei să o lase să stea în maşină.“ IRINEL COLUMBEANU om de afaceri