Irinel a pierdut: un indian rescrie Kama Sutra

Irinel a pierdut: un indian rescrie Kama Sutra

Indianul  Parvan Varma i-a luat-o inainte lui Irinel Columbeanu, care anul trecut spunea: „N-am citit „Kama Sutra”, dar as vrea s-o rescriu”.

Parvan Varma, fost diplomat indian devenit scriitor, a conceput o versiune moderna a „Bibliei orientale a sexului”, intitulata „Kama Sutra: arta de a face dragoste cu o femeie”. Varma recomanda barbatilor care se viseaza buni amanti sa nu puna accent pe pozitii si performante, ci pe „artificii” gen lumanari, muzica si pernute decorative.

Acestia ar trebui sa acorde ceva mai multa atentie lumanarilor, muzicii si pernutelor decorative, sfatuieste autorul unei versiuni moderne a celebrei carti indiene a sexului, "Kama Sutra".

Plasarea florilor intr-un loc care sa creeze o atmosfera erotica este mai importanta decat abilitatea atletica de a ajunge la anumite pozitii descrise de "Kama Sutra", spune Pavan Varma, fost diplomat indian devenit scriitor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dupa ce a studiat indelung textele din "Kama Sutra", Varma a ajuns la concluzia ca aceasta carte a devenit celebra din cauza unui motiv gresit, anume descrierea amanuntita a celor 64 de pozitii sexuale, dintre care multe de-a dreptul acrobatice.

Varma sustine ca autorul "Kama Sutrei", inteleptul Vatsyayana, a aratat in mod clar ca, numai prin crearea unei ambiante "delicios-erotice", barbatii vor putea sa elibereze pasiunea feminina si sa creasca placerea reciproca.

Lucrarea "Kama Sutra: arta de a face dragoste cu o femeie", aparuta saptamana trecuta in India, cuprinde o serie de sugestii, intre care muzica, lumanarile, lenjeria moale si catifelata, parfumurile, florile si, nu in ultimul rand, intimitatea. Varma mai atrage atentia insa asupra celor 62 de calitati pe care inteleptul Vatsyayana credea ca trebuie sa le aiba orice amant bun.

Un barbat trebuie sa se imbrace cu gust, sa aiba maniere impecabile, sa-i placa muzica, sa stie sa danseze, sa picteze, sa recite poezii, ba chiar sa le si compuna.

Amantul trebuie sa aiba talent sa-si faca iubita sa rada din toata inima, sa o stimuleze prin conversatii rafinate, sa stie sa-i faca un cocktail bun, sa faca masaj si sa afiseze un interes deosebit mai degraba pentru mintea decat pentru trupul ei.