Evenimentul Zilei > Monden > Irina Tănase şi Liviu Dragnea, mai fericiți ca niciodată. O nouă imagine cu cei doi îndrăgostiți. FOTO
Irina Tănase şi Liviu Dragnea, mai fericiți ca niciodată. O nouă imagine cu cei doi îndrăgostiți. FOTO

Irina Tănase şi Liviu Dragnea, mai fericiți ca niciodată. O nouă imagine cu cei doi îndrăgostiți. FOTO

Irina Tănase, iubita liderului PSD Liviu Dragnea,  a postat pe contul ei de pe Instagram o nouă imagine cu ei în maşină, unde par extrem de liniștiți şi fericiţi.
Irina Tănase a postat o imagine ataşând textul:Am încercat să fac o poza mai instagramabilă dar nu-mi iese”, este mesajul pe care l-a scris iubita lui Liviu Dragnea pe contul personal de socializare.
Nu este disponibilă nicio descriere.
Reamintim că fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova. Acesta a declarat că a trăit o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic.
El a afirmat că PSD a devenit un partid de operetă, în buzunarele SRI şi condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa.
Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

După ce a fost eliberat, a avut parte de o petrecere pe cinste alături de cei mai apropiaţi prieteni

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a postat pe social media o fotografie de grup acasă la fostul lider al PSD, alături de Codrin Ştefănescu, Carmen Dan şi Irina Tănase.

„Momentul mult aşteptat!!! Doamne ajută!!! Liviu este acasă!! Fericire maximă!!!”, este mesajul Flaviei Teodosiu, care însoţeşte poza de grup postată, joi pe reţeaua de socializare. În imagine, fostul șef al PSD apare relaxat, ținându-și iubita pe genunchi, și zâmbește, încadrat de Codrin Ștefănescu și de Carmen Dan.

Irina Tănase a declarat la eliberarea iubitului ei: Mergem acasă, asta vom face. Nu avem nici un plan momentan. Ne vom întâlni cu copiii lui și cu prietenii noștri. Nu avem deocamdată alte planuri, am ai spus iubita lui Liviu Dragnea.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: