Evenimentul Zilei > Actualitate > Irina Rimeș a MĂRTURISIT că-și ține LUBRIFIANTUL în mașină: „Mi-e greu să-i explic tatei de ce” – FOTO
Irina Rimeș a MĂRTURISIT că-și ține LUBRIFIANTUL în mașină: „Mi-e greu să-i explic tatei de ce” – FOTO

Irina Rimeș a MĂRTURISIT că-și ține LUBRIFIANTUL în mașină: „Mi-e greu să-i explic tatei de ce” – FOTO

A ajuns să fie cunoscută și apreciată în România pentru stilul ei un pic diferit și piesele sale care conțin versuri profunde și aproape toate melodiile pe care le-a lansat au fost pe buzele noastre.

Irina Rimeș este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate soliste din România, chiar dacă frumoasa brunetă este moldoveancă, de peste Prut.

Solista a mărturisit într-un interviu că obișnuiește șă-și țină lubrifiantul în mașină. 

„Stilul meu e un pic ciudat, nu neapărat l-am definit… pur şi simplu s-a definit el de la sine. Eu sunt un fel de Lolita, dar şi cu anii ’80 şi cu un fel de kinky (n.r.: ciudat). Port latex, îmi place foarte mult latexul. Cam ăsta e stilul meu, nu ştiu cum altfel să îl definesc. Asta e rochia mea preferata. E murdară acum. De obicei o dau cu lubrifiant şi tata mă tot întreabă de ce am lubrifiant în maşină şi mi-e greu să îi explic de ce. Şi mai am chestii din latex.”, a spus Irina Rimeş în cadrul emisiunii „Acces Direct”