Evenimentul Zilei > Actualitate > Unei campioane de arte marţiale îi CADE celularul în CADĂ şi o electrocutează. Ce-a urmat este sfâşietor
Unei campioane de arte marţiale îi CADE celularul în CADĂ şi o electrocutează. Ce-a urmat este sfâşietor

Unei campioane de arte marţiale îi CADE celularul în CADĂ şi o electrocutează. Ce-a urmat este sfâşietor

Irina Rybnikova, o tânără sportivă din Rusia, a murit electrocutată în cada de baie în timp ce trimitea un SMS, cu smartphonul pus la încărcat.

Un incident pe cât de tragic, pe atât de banal, a îndurerat Rusia: Irina Rybnikova, de 15 ani, campioană de pancraţiu (formă de artă marţială grecească aflată la limita dintre box şi lupte), a murit electrocutată în cada de baie de acasă în timp ce era ocupată cu trimiterea unui mesaj cu smartfonul său aflat la încărcat. Telefonul, care i-a alunecat printre degete şi a ajuns în apă, a ucis tânăra fată.

Corpul fără viaţă, a fost găsit de părinţii fetei. ''Era o fiinţă incredibilă şi cea mai bună prietenă a mea. Voia să aibă succes în orice sport şi ne gândeam să ne mutăm în alt oraş pentru ea". Toţi ţineau la ea: era prietenoasă, educată şi foarte frumoasă. Irina avea mare talent în artele marţiale şi participa regulat la turnee interne şi internaţionale'', a declarat un prieten bun al sportivei, titrează presa rusă.

Şi Federaţia rusă de arte marţiale a dorit s-o omagieze şi să amintească de Irina: ''Un tragic accident i-a luat viaţa campioanei noastre, prietenă dragă. Adorata noastră Irina era candidată la Master of Sports la pancraţiu. Să se odihnească în pace''.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: